Etterlyst for bortføring

Politiet går ut med navn og bilde.

Silvia Røsteholm. Foto: FOTO: Politiet

Rambo Hansen og Silvia Røsteholm er etterlyst for barnebortføring. Politiet er bekymret for barnets helse, og går nå ut med bilde av de etterlyste.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 20.06.2012 kl 13:26

OSLO: Politiet går nå ut med bilder av de to etterlyste personene etter en barnebortføring 12. juni.

Rambo Hansen er 26 år og 181 cm høy og forholdsvis kraftig.

Silvia Røsteholm er 35 år og 157 cm høy.

Fratatt omsorg

Det var under en samværsavtale på Aline spedbarnssenter at moren klarte å snike den 7 måneder gamle gutten inn i en ventende bil.

Barnevernet har fratatt moren omsorgen for barnet, og derfor ble samvær gjennomført på senteret.

Politiet ønsker tips om oppholdssted for å kunne tilbakeføre barnet til barnevernets omsorg.

Barnevernet og politiet er bekymret for barnets helsetilstand, og ber publikum om tips eller opplysninger som kan lede til de etterlystes oppholdssted.

Etterlyst i hele Europa

De etterlyste tilhører romfolket. De er bosatt i Oslo, men mor og barn er Svenske statsborgere.

Politiet har søkt etter de to hos familie og i miljøer de tidligere har oppholdt seg i uten at deres oppholdssted har blitt lokalisert. Barnets foreldre er etterlyst gjennom politiets kanaler i hele Europa.

Har du tips i saken?

Kontakt politiet på telefon 22 66 99 66.

 

LES ANDRE NYHETER FRA DITTOSLO.NO:

Vil gi barna lys

Solgt 3,8 millioner under takst

Ungdom svir av millioner på russetiden

 

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer info

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Du kan også slette alle lokale data i din nettleser. Fremgangsmåten for dette varierer mellom ulike nettlesere og enheter.

Anbefaling: Ved å benytte deg av EU-tjenesten YourOnlineChoices.com kan du selv til en viss grad styre hvordan ulike annonseleverandører sporer deg, samt lese mange gode tips til hvordan du kan beskytte deg selv. Åpne YourOnlineChoices.com i et nytt vindu.

NB: Enkelte systemkritiske data som finnes i for eksempel webserverens logger vil ikke kunne slettes på forespørsel, men disse slettes automatisk etter kort tid iht informasjonen ovenfor.


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrever ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Mer informasjon