8000 innom på to dager: – Få boliger på markedet

Eiendommen Halset skal selges - det kan bli trangt på visning til helgen. Mange tusen har allerede tittet på prospektet. FOTO: KRISTIN TUFTE HAGA

8000 visninger på finn.no på to dager er et høyt tall. Men visningsrekorden på finn er høyere, men med den boligen fulgte også en helt spesiell garanti.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
27.01.2016 kl 20:45

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

MARIDALEN: Nordre Aker Budstikke skrev mandag om den gamle boligen fra 1860, som kommunen nå har lagt ut for salg. I Maridalsveien 580, innerst i Maridalen og like ved Skar leir.

Prisen er satt til 3,9 millioner kroner for eiendommen, boligen står også på gul liste.

LES OGSÅ: Læreren vil ha leirskole på Skar

LES OGSÅ: Den nye idrettsungdomsskolen kommer hit

8000

Onsdag midt på dagen - to dager senere - hadde rundt 8000 vært innom prospektet på finn.no.

Daglig leder Aase da Rocha i Krogsveen Eiendomsmegling AS på Årvoll synes også tallet er høyt, men forteller at Krogsveen også opplever høye visningstall på finn.no.

– Til sammenligning selger vi nå en bolig på Høvik - på to dager har 6000 vært innom det prospektet, forteller da Rocha.

70 prosent

Hun viser til at det er få boliger på markedet i Oslo og omegn, sammenlignet med tidligere år og perioder. I fjor høst lå det 2700 boliger ute til salgs. Nå er det kun 1700 boliger på markedet. Til sammelikning var det for to år siden på samme tid rundt 3000 boliger til salgs.

– 70 prosent av Oslofolket som skal kjøpe seg ny bolig, kjøper før de selger. Er det få boliger på markedet, ja så selger jo færre boligene også. En sirkel som vi nå er inne i, og som kan være en grunn til at mange eiendommer kan vise til stor forhåndsinteresse, som på finn.no, sier da Rocha.

Hun fortsetter:

– Det flytter jo rundt 10.000 flere folk til Oslo hvert år, nybyggingen går tregt - det tar for lang tid å få realisert nye boligprosjekter, så dette er en trend som nok kommer til å vare fremover, tror da Rocha.

47.0000 - med garanti

8000 visninger av prospekt på finn.no på to dager er nok høyt uansett. Men rekorden på prospekt totalt - før boligen ble solgt er fra tilbake til 2012.

Aase da Rocha husker godt eiendommen.

– Rekorden er på 47.000 visninger. Men den leiligheten - i Urtegata - ble også solgt med kjærestegaranti!, ler da Rocha.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

Nordre Aker Budstikke: Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse