Annonse: Amfi Ullevaal

Få en Straalende opplevelse bare DU fortjener!

Frisør Kamilla føner en av STRAA Frisørenes gjester på Ullevaal.

– Uansett hvem du møter kan du være sikker på å bli møtt med et hyggelig smil når du kommer inn døren, sier eieren av den tradisjonsrike og populære STRAA-salongen på AMFI Ullevaal.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
23.11.2017 kl 16:33

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Fakta: STRAA

Er du nysgjerrig på STRAA, kan du følge salongen på Instagram: @straa-frisorene.

Før jul er en av de travlere tidene på året for STRAA. Har du ikke bestilt time for juleklippen, bør du ikke vente lenge.

Hos STRAA kan du bestille time på websiden (straa.no), eller med Fixit-appen som du laster ned på Appstore eller Google Play. Søk på «STRAA» og velg salongen du vil bestille time hos. Du kommer da rett inn i timeboken og kan velge den tid som passer for deg.

Du kan også bestille time på vår Facebook- siden «STRAA Frisørene Ullevaal» og på telefon 22 18 40 10.

Åpningstidene er man-fre 09.00-19.00 og lørdager 09.00-18.00

AMFI ULLEVAAL: – Vi gleder oss til å se deg i vår flotte salong. En salong som ikke er som alle andre salonger. Vi lover at du skal få all vår oppmerksomhet, sier Hanne Foss Hellberg ved STRAA Frisørene på AMFI Ullevaal.

For lar du sansene boltre seg fritt så snart du entrer den nyoppussede salongen, registrerer du kjapt at omgivelsene er stilig, moderne og innbydende.

Eieren understreker at hun og de syv medarbeiderne regelmessig sørger for å få påfyll fra lærdommens kilde, når det kommer til å skulle gi gjestene den beste opplevelsen og behandlingen. Merk deg forresten at sjefen omtaler de besøkende som gjester – og ikke kunder…

– Det er ikke rart at jeg er stolt og gleder meg til å komme på jobb hver dag, med en så flott bukett med STRAAlende og trofaste medarbeidere, sier Hanne med et smil – og forklarer bakgrunnen for den trendy merkevaren i Nordre Aker.

– Salongen ble startet av min mor i 1992 da sentret og Ullevaal Stadion var ferdigstilt. Frem til 2011 bar den navnet Gunhild Frisørene. Jeg kjøpte salongen for 11 år siden. I 2011 ble det navnebytte i samarbeid med seriøse og gode medarbeidere, og en ekstern konsulent, sier Hanne.

Se bildet større

Gina ved kassen, sammen med en fornøyd gjest på STRAA Ullevaal.

Verdiene

For etter å ha utviklet nytt navn – og det eieren omtaler som ny, visuell identitet – ble kjerneverdiene modig, profesjonell og kundeorientert nærmest hogd i stein.

– Disse verdiene lå til grunn for valget av STRAA som navn, og for hele tiden å prøve å bli enda litt bedre i alt vi gjør, sier Hanne.

STRAA Ullevaal er i dag én av tre salonger i STRAA-kjeden. Visjonen er ambisiøs, og ikke til å misforstå: Det er å være den beste salongen i nærområdet!

– Vi har en fast og god gjeng, som våre gjester kjenner. Det skaper trygghet, harmoni og god fagkunnskap til gjestene som kommer til oss, sier Hanne.

Selv startet hun i lære hos sin mor i 1984, før fagbrev i damefaget så vel som i herrefaget gjorde at hun etter hvert realiserte Mesterbrevet.

– Dette understreker ønsket om å være en seriøs håndverker og bedriftsleder. Det er det som er det fantastiske med å være frisør: Vi blir aldri ferdig utlært og har et hav av muligheter til utvikling som kan styrke oss som fagmennesker, sier Hanne, som for ikke lenge siden forsterket kompetansen ytterligere.

– I 2016/17 tok jeg NLP-utdannelse innen coaching. Ikke for å bli coach, men for å bli en bedre leder for mine medarbeidere (Kort fortalt: læren om hvordan du finner frem til de beste ressursene i deg selv og hos andre, red.anm). Det har gjort meg til en tryggere, tydeligere og mer lyttende leder, og jeg opplever at dette gjenspeiler seg i salongen, sier hyggelige Hanne.

Sliper frisør-diamanter

Hun forteller stolt om merkevarens lange tradisjon, når det gjelder å ta i mot dyktige lærlinger. Det et ikke uvanlig at samarbeidet er såpass sterkt og godt, at det blir forlenget etter at de har klart svenneprøven.

– Dette gjør at fem av de ansatte har gått sin læretid hos oss: Azam (2002), Line (2008), Silje (2010), Gina (2013) og Kamilla (2015). I tillegg møter du Heidi, som har jobbet hos STRAA siden 2002, og daglig leder Nina som har vært her siden 1998, forteller Hanne – og slår avslutningsvis flere gode slag med saksen for å besøke gjengen på AMFI Ullevaal:

– STRAA er opptatt av den verdenen vi lever i, og det viser vi gjennom å bruke plantebaserte hår- og hudpleieprodukter, samt farger fra leverandøren AVEDA. Gjennom god produktkunnskap og farger som passer til deg som gjest skaper vi frisyrer som følger dagens hårtrender til hverdag og fest.

Les mer på STRAA Frisørenes nettsider!

Gå til Amfi Ullevaals nettsider!