Familien lå og sov - innbruddstyven rappet også med seg desserten i kjøleskapet

søtsaker: Innbruddstyven - eller tyvene - fra husinnbrudd på Grefsen/Kjelsås i forrige uke, er tydeligvis glad i søtsaker, og rappet også med seg brødpudding fra kjøleskapet. FOTO: FOTO: Illustrasjon

Mens familien på Grefsen/Kjelsås lå og sov, brøt tyven seg inn i huset. Men det var ikke bare kontanter og andre verdigjenstander tyven var ute etter.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
18.08.2012 kl 13:52

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

GREFSEN/KJELSÅS: - Det er en veldig ubehagelig følelse å vite at noen har vært inne i huset vårt, mens vi lå og sov. Innbruddstyven har brutt opp terrassedøren, stjålet kontanter og mobiltelefon. Men vi ble jo i tillegg veldig overrasket da vi oppdaget at tyven også hadde forsynt seg av min kones nylagde brødpudding, som sto i kjøleskapet. Vi fant jo også smuler etter den på terrassen, forteller huseieren, som ønsker å fortelle historien anonymt.

Ikke annet som fristet

Og innbruddstyven - eller kanskje tyvene - som brøt seg inn i Grefsen/Kjelsåsboligen i forrige uke - hadde ikke tatt all desserten, og selve formen sto igjen i kjøleskapet. Det var også annen mat i kjøleskapet, men tydeligvis ikke noe mer som fristet en sulten innbruddstyv!

Huseieren ber nå folk om å passe på.

Pass på!

- Vi har snakket med andre i området, som også har sett mistenkelige personer luske rundt i hager og lignende. For vårt vedkommede så blir det nå diverse ekstralåser og andre installasjoner for å hindre flere innbrudd, ifølge huseieren.

 

 

 

 

 

 

 

 

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse