Fansen spleiser med klubben for å kjøpe superspiss

... og han er smigret over interessen.

Andreas Moen er smigret over interessen fra Lyn. FOTO: FOTO: KIL.NO

Bastionen har allerede finansiert kjøpet av Gøran van den Burgt. Nå jobber de med å samle inn penger for å kjøpe Andreas Moen.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
23.01.2013 kl 15:27

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

OSLO: - Det er stor giverglede og alle gir etter beste evne. Men vi har fortsatt et stykke igjen, sier styreleder i Bastionen, Christian Thoresen.

Lyn-helt

Andreas Moen, som spilte for Lyn før klubben gikk konkurs, har en stor stjerne blant fansen.

- Vi har veldig lyst til å se ham i Lyn-drakten igjen. Det går fortsatt gjetord om hans harde skudd blant fansen her. Vi er litt tynt bemannet på topp, så vi trenger en ny spiss, sier Thoresen.

Dette kan bli den andre signeringen hvor klubbens supportere tar regningen.

LES OGSÅ: Vil du hjelpe med å hente hjem Andreas Moen?

- Det er utrolig deilig at vi vet hva pengene vi samler inn går til. Før gikk alt til å redde klubben, mens nå bidrar vi på en helt annen måte, sier Thoresen.

Bastionen har opprettet en egen ballpark, hvor de samler inn penger. De vet ikke hvor mye som er samlet inn, men klubben har kontroll på beløpene. Foreløpig har de samlet inn 50-60 prosent for å kunne hente Moen hjem.

Vil bli toppklubb igjen

Hovedpersonen selv spiller for tiden i Kongsvinger, men klubben har gitt alle spillerne beskjed om at de kan snakke med andre klubber på grunn av Kongsvingers dårlige økonomi. Og Andreas Moen er åpen for å returnere til klubben han selv setter høyest.

- Dette er noe som frister. Foreløpig har jeg hatt noen samtaler med Lyn og de fortalte meg at Bastionen jobber med denne løsningen. Jeg har selv stått hos Bastionen og jeg fikk frysninger da jeg hørte dette, sier Moen.

LES OGSÅ: Lyn med knallsignering

Han forteller at hvis det var opp til han så hadde han aldri forlatt klubben da de gikk konkurs.

- Men situasjonen gjorde at jeg måtte videre. Men hjertet mitt er fortsatt i klubben og hvis jeg går til klubben skal jeg gjøre alt for at de skal kjempe i toppen i andre divisjon, sier han.

Han mener også at laget er veldig sterkt, og at de fikk en knallsignering da de fikk van den Burgt inn.

- Jeg liker filosofien i klubben. De vil bli en toppklubb igjen og de har et bra mannskap nå, sier han.

- Og så slipper du å pendle til Kongsvinger?

- Hjemtraktene mine er rundt Kringsjå, fastslår Andreas Moen.

 

styreleder i Bastionen, Christian Thoresen.styreleder i Bastionen, Christian Thoresen.styreleder i Bastionen, Christian Thoresen.styreleder i Bastionen, Christian Thoresen.styreleder i Bastionen, Christian Thoresen.styreleder i Bastionen, Christian Thoresen. 

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse