Fant blodig sprøyte på skoleveien

Det var her, langs Kapellveien, mellom Grefsen skoles idrettshall og Engebråten skole, at sprøyten langs veien ble funnet av turgåere. FOTO: KRISTIN TUFTE HAGA/PRIVAT

Forferdede turgåere kom over en blodig sprøyte i Kapellveien, på strekningen mellom Grefsen skole og mot gjenbruksstasjonen og Engebråten ungdomsskole. En mye brukt skolevei.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
25.09.2015 kl 09:00

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

GREFSEN: Det var onsdag formiddag at turgåerne kom over den blodige sprøyten i veikanten langs Kapellveien, på strekningen mellom Grefsen skoles idrettshall og Flexbo-bosettingen.

LES OGSÅ: Tja til fartshumper, flere toaletter og kanskje flyktninger til Skar leir?

– Ikke lett å se

– Den var ikke lett å få øye på, der den lå med gress og blader. Det så ut som en narkosprøyte, og det var blod i den. Vi får håpe at ikke hunder eller andre har kommet borti den, sier turgåerne, som ikke ønsker å stå frem med bilde i avisen.

De forteller at de fikk fjernet sprøyten.

Fjernet

– På forsvarlig vis fikk vi den opp i en boks, og kastet på forsvarlig måte. Ikke særlig hyggelig å komme over sånt langs veien. Og tenker jo på alle barna som bruker denne strekningen som skolevei, sier turgåerne.

LES OGSÅ: Jørgen Foss inn i bispedømmerådet: – Klar tale fra det norske folk om at kirken skal lene seg mot 2015 og ikke år null

Grefsen og Engebråten

Nordre Aker Budstikke har vært i kontakt med Grefsen barneskole, men rektor er ikke tilgjengelig for kommentar. Heller ikke assisterende rektor ved skolen.

Rektor ved Engebråten Ungdomsskole kommenterer følgende.

– Dette har ikke vært et problem så langt. Vi vil minne elevene på at de må være forsiktig og ikke ta på sprøyter hvis de skulle finne dette på skoleveien eller andre steder. Vi vil også be elevene gi beskjed til foresatte og skolen hvis de finner dette på skolen eller skoleveien, sier rektor Jon Isebakke.

Hold deg oppdatert på lokale nyheter: Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

Nye Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse