Kommuneplanen 2030: Får ikke vite mer om nedre Grefsen

Byrådet viser til budsjettbehandlingen 2017 - i forhold til videre fremdrift for kommuneplan 2030 og nedre Grefsen. FOTO: ARKIV NORDRE AKER BUDSTIKKE

Bydel Nordre Aker vil vite mer om fremdrift, i forhold til utbyggingsplanene for Nedre Grefsen. Men byrådet viser til budsjettbehandlingen.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
07.06.2016 kl 11:21

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

GREFSEN: Byrådsavdelingen for byutvikling viser til bydelens brev fra forrige måned, om småhusområdet på nedre Grefsen.

I brevet bes om «en snarlig klargjøring av mål og tidsplan for det videre arbeid med regulering av Nedre Grefsen og et eventuelt planprogram for området.»

Budsjett 2017

– Byrådet vurderer nå ressursbehov og prioritering av 76 utviklingsområder og stasjonsnære områder i ytre by som en del av den planmessige oppfølgingen av kommuneplanen vedtatt 23.09.2015, svarer byrådet i brevet bydelen nå har mottatt.

Videre.

– Utviklingsområdet på Nedre Grefsen utgjør ett av disse områdene. Da ressursbehov og prioritering har budsjettmessige konsekvenser, er det dessverre ikke mulig å si noe om prioritering og fremdrift for de enkelte områdene før byrådets forslag til budsjett 2017 foreligger.

Budsjett for 2017, vedtas i slutten av 2016.

Full støtte fra Frp

Bydelsutvalget i Nordre Aker har fått full støtte fra Fremskrittspartiets bystyregruppe. Partiet vil bevare nedre Grefsen som småhusområde, og varsler at de vil fremme saken som et privat forslag for bystyret. Frp ønsker å fjerne nedre Grefsen fra utviklingsområdet Storo.

Les bydelsutvalgets vedtak i saken her.
Les Fremskrittspartiets standpunkt, og støtte til BU, her.

De andre partiene?

Etter hvert kom også de andre partiene på Rådhuset på banen, her kan du lese hva de andre bystyrepartiene mener om nedre Grefsen og Kommuneplanen 2030.

LES OGSÅ: Dette sier Plan- og bygningsetaten om det videre planarbeidet for nedre Grefsen

Les alt om «kommuneplan-avsløringen» på nedre Grefsen her!

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse