Felles ansvar i Langåsveien

Trafiksituasjonen i Langåsveien ved Adromeda barnehage er kime til konflikt. Arkivfoto

Nordre Aker Budstikke har mottatt mail fra eier av Andromeda barnehage, som mener traifikksituasjonen i Langåsveien er et felles ansvar.

Tekst:

Publisert:

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Korsvoll: I forrige uke skrev Nordre Aker Budstikke om trafikksituasjonen i Langåsveien inn mot Andromeda Barnehage. Avisen har mottatt følgende mail fra BAB Barnehager, som eier Andromeda:

"Vi viser til artikkel i Nordre Aker budstikke hvor det blir tatt opp trafikale forhold og utfordringer i Langåsveien. Som barnehagedrifter i område ser vi at det er en utfordring i Korsvollområdet med smale veier og mange barn og voksne på vei til og fra barnehager og skole. Vi mener at dette er et felles ansvar for oss alle som ferdes i dette området.

BAB Barnehager AS er godkjent av Oslo kommune til å bygge og drifte barnehagen som hadde fått tildelt tomt i Langåsveien 22. Barnehagen har oppfylt kravet om antall parkeringsplasser. Disse parkeringsplassene finnes rett utenfor barnehagen, i tråd med kravet. Vi henstiller våre kunder og ansatte om å opptre aktsomt i trafikken og i størst mulig grad unngå å kjøre opp til barnehagen. Vi vil gjerne oppfordre alle som benytter veien om å vise den samme aktsomheten og at vi tar hensyn til hverandre. Våre barn er tross alt under skolepliktig alder og trenger bistand i trafikken av egne foreldre."

BAB Barnehager har ingen kommenta til veidispensasjonen Andromeda har fått fra plan- og bygningsetaten.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse