ANNONSE
Annonse

Finner ingen feil etter oversvømmelse på Kjelsås

Se video her

Onsdag ettermiddag, 9. juni, var det blitt en liten innsjø under broen ved Kjelsås stasjon. Samferdselsetaten har ikke funnet noen feil på avløpet.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 15.06.2010 kl 14:09

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

KJELSÅS: På grunn av regnet hadde det i ettermiddagsrushet onsdag 9. juni samlet seg opp store mengder vann under jernbanebroen mellom innkjøringen til Teknisk Museum og Kjelsås stasjon i Kjelsåsveien.

Trafikkkaos

Personer på stedet fortalte Nab.no onsdag ettermiddag at køene stod langt bakover i begge retninger.

- Det står stille tilbake til Frysjaveien, forteller en leser, mens en annen forteller om saktegående kø så langt tilbake som i Grefsenveien ved Storo.

- Folk snur og kjører tilbake inn Kapellveien. Det er helt kaotisk, sier en innringer.

Som vi ser av denne leservideoen forsøkte flere biler å kjøre over dammen. BIlister i lavere kjøretøyer gjorde nok klokt i å snu.

Fant ingen feil

Etter at Nab.no førstegang skrev om skrev om saken, har Samferdselsetaten vært på befaring, men finner inge feil i avløpssystemet. Etaten mener årsaken til at regnvannet ikke rant unna kan ha vært at det har ligget løv, plast eller annet over slukristen.

- Da vår entreprenør var på stedet i går ettermiddag (14. juni, journ.anm.) var alt normalt.  Sandfangerne på stedet ble sjekket og disse var praktisk talt tomme, sier områdeansvarlig vest i Samferdselsetaten, Grethe Østhus Bergli til Nab.no.

- Dersom det for eksempel hadde vært brudd på rørene, ville det også ha stått vann i undergangen i helgen på grunn av stor nedbørsmengde. Vi har sjekket vårt meldingssystem og andre loggførte meldinger som etaten har, men vi har ikke funnet noe som tyder på at dette kan betegnes som et problemområde, sie Østhus Bergli.

 

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse