ANNONSE
Annonse

Fjernet volleyball-banen uten vedtak

Hanne Lyssand (SV) er sjokkert over at en saksbehandler i bydelen godkjente fjerning av volleyballbanen på Jupiterjordet – som var vedtatt av bystyre og bydelsutvalg. Foto: Kristin Tufte Haga

Bydelsadministrasjonen sa ja til å gi bort sandvolleyballbanen på Jupiterjordet. – Banen er bystyre-vedtatt – dette er å gå langt utover fullmaktene, understreker Hanne Lyssand (SV).

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

GREFSEN: Etter at Nordre Aker Budstikke skrev om tilstanden for lekeapparater og den generelle statusen for park- og lekeområdet Jupiterjordet ved Grefsenplatået, er det flere som har lurt på hvem som egentlig sa ja til å fjerne volleyballbanen.

— Sjokkerende!

Blant dem er bydelsutvalgsmedlem Hanne Lyssand (SV). At bydelsadministrasjonen nå selv sier at det er den som har gått god for avgjørelsen, og gitt bort sanden til en ny volleyballbane på Solemskogen, synes hun er sjokkerende.

— Utrolig

— dette er jo å gå langt utover fullmaktene. Det kan ikke være slik at én enkelt saksbehandler i bydelen omgjør avgjørelser som har vært på full høring i idrettens organer, bydelen og bystyret. Da blir hele den prosessen meningsløs. Hvis noe skal fjernes fra jordet

— eller vi skal ha noe nytt på Jupiterjordet, så må naboer, ungdomsrådet og bydelsutvalget få mulighet til å si hva vi ønsker, sier Lyssand.

Tilbakestille skader

— Og når det gjelder å tilbakestille de skadene som nedgravingen av høyspentmasten skapte, så må det være tiltakshavers ansvar. Jeg har ikke sett de avtalene som ble gjort i den forbindelse, så jeg kan ikke utelukke at grunneier har sagt at det vil vi gjøre selv. De andre stedene langs linja ble det i alle fall områdene reparert.

— Jeg kommer uansett til å følge opp denne saken overfor bydelsutvalget sier Lyssand.

Nordre Aker Budstikke har ikke lyktes å få kommentarer fra bydelsadministrasjonen.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse