ANNONSE
Annonse

Fjortisenes nye rølpeplass?

Det festes på Midtodden – dette bildet ble tatt 16. mai. Benken det ble satt fyr på er nå skiftet ut.

Idylliske Midtodden har blitt fjortisenes nye festeplass - området forsøples og er fullt av glasskår. Politiet vil følge opp området.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 28.05.2009 kl 14:30

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

KJELSÅS: Idylliske Midtodden - et lite stykke inn fra turveien i enden av Midtoddveien - kan være i ferd med å bli ungdommens nye feststed i helgene. Mange er etter det folk i området har observert - veldig unge tenåringer. Både søppel, knust glass fra ølflasker, bokser, engangsgriller og matrester flyter på området.

Ennå ikke et stort problemFriluftsetaten har merket denne typen forsøpling på Midtodden en gang i blant den siste tiden. Men ifølge informasjonssjef Erik Bull-Valen er det foreløpig ikke noe stort problem. Friluftsetaten ryddet sist opp på området 15. mai og etter 17. mai-helgen.

Følg med på ungdommen

- Vi hadde en patrulje på stedet nå i helgen, men da var det ingen der, sier Hanne Persson, leder for forebyggende avdeling på Majorstua politistasjon.

Hun forteller at helgepatruljene vil sette opp Midtodden på listen over klagesteder, og følge stedet opp i tiden fremover.

- Generelt vil jeg oppfordre foreldre til å følge med på ungdommene sine og ikke sende med alkohol når de skal på fest. Det er viktig med foreldrenettverk, og at foreldrene selv holder seg edru i de årene ungdommene er den alderen. Foreldre er helt avgjørende rollemodeller for barnas drikkevaner. Vi har opplevd å plukke opp døddrukken ungdom, uten at foreldrene har vært i stand til å hente dem, fordi de har vær beruset selv, sier Persson.

Midtodden er et yndet turmål - også for flere av bydelens barnehager. Vet du noe mer om saken - tips oss: redaksjon@nordreakerbudstikke.no

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse