Flax-filming på Kjelsås

Nana Buraas fra Grefsen er veldig fornøyd med jobben sin. – Både morsomt og spennende, sier hun, her utenfor Trikkehallen på Kjelsås forrige tirsdag (08.04.)

Hva var det som foregikk utenfor Trikkehallen forrige tirsdag?

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
14.04.2008 kl 12:53

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
KJELSÅS: – Vi (Monster Commercial AS) holder på å spille inn en reklamefilm for Flax, som kommer på TV etter hvert, sier produksjonsleder Nana Buraas, en leser av Nordre Aker Budstikke.

Ikke så rart og tilfeldig kanskje – produksjonslederen viser seg å være fra Grefsen.

Morsomt og spennende

– Familien har bodd der i flere år, og jeg har to skolebarn på Grefsen Barneskole, forteller Nana, som synes hver dag på jobben er gøy.

– Det å lage film er både morsomt og spennende – ingen dag er lik. En reklamefilm som den vi holder på med nå – kan ta alt fra åtte til kanskje tyve timer å «skyte». Og så er det jo en del etterarbeid. Og som produksjonsleder har du veldig enkelt sagt ansvaret for at alt «går på skinner», forteller Nana.

– Men hvordan får du drømmejobben?

– Tja – jeg er egentlig utdannet stillsfotograf. Men man starter som regel som produksjonsassistent, og da får man lært mye. Så får man bare prøve å rykke oppover på ansvarsnivået etter hvert, forteller Nana, som har mange kjente reklamefilmer/musikkvideoer på merittlisten.

Surferosa og Ingrid Olava

Blant annet har hun vært produksjonsleder for Surferosas siste videosingel, Ingrid Olavas musikkvideo, Tine Melk-reklamen (der hvor alle faller osv.) og den siste reklamefilmen til Synnøve Finden.

– Men hvem er det egentlig som spiller i reklamefilmene?

– Kanskje lager vi film i Norge med utenlandske skuespillere – kanskje omvendt. Det varierer, sier Nana, før utstyret skal pakkes ned, og «location» flyttes litt lenger bort i gata – nemlig utenfor Seven Eleven på Grefsenplatået.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse