Fornøyelig hagearbeid

 

Om du ikke allerede er kjent på Piñata Island, er er det på tide å ta turen.

Tekst:

Publisert:

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
GAMER.NO: Spillutvalget for Xbox 360 domineres av titler i action- og sportssjangerne, mens de mer avslappede familiespillene ikke har fått skikkelig fotfeste.

Et av dem er den nylig lanserte oppfølgeren til det barnevennlige strategispillet Viva Piñata, som har fått den velklingende undertittelen "Trouble in Paradise".

Som i forgjengeren blir du sendt til en sydhavsøy, hvor du får i oppgave å utvikle en frisk og frodig hage. Her må du plante blomster og frukt av alle tenkelige slag, for å tiltrekke de om lag 100 forskjellige dyreartene i spillet.

Nytt i Trouble in Paradise er flerspillerdelen som lar deg jobbe i hagen sammen med opp til tre venner på internett. Dette er utrolig artig, spesielt når hver spiller fokuserer arbeidet sitt på ett bestemt område.

En av dere kan for eksempel ta ansvaret for at piñataene får riktig mat, mens de andre planter trær eller kjøper pyntegjenstander.''

Du får også mulighet til å besøke områder utenfor hagen, for å ta de mest eksotiske piñataene med hjem.

Viva Piñata: Trouble in Paradise egner seg godt for spillere i alle aldre, men likheten med forgjengeren er stor. Spillet oser av kvalitet, men anbefales først og fremst til de som ikke er kjent med serien fra før.

Les hele anmeldelsen på Gamer.no

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse