Forslag til kandidat?

Stor stas: Kari Stavnsborg ble tildelt Sognprisen for 2005. Foto: Arkiv

Lions Club Oslo Berg ønsker nå din assistanse til å finne en verdig kandidat til Sognprisen 2007.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
07.02.2008 kl 13:50

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker: Et eget styre vurderer kandidatene, og står for prisutdelingen. Nå er det igjen tid for styret - som består av Edvard Stang (leder) og Harald Eikeland fra Berg Lions samt Per A. Begby, Nordberg Lions - til å motta henvendelser og vurdere kandidater for Sognprisen.

En innsats

En oppfordring gis til alle om å tenke etter, og til å komme med forslag på kandidater. Det finnes en rekke personer og organisasjoner i vårt distrikt som har gjort eller gjør en flott innsats i og for vårt lokale miljø og som kommer befolkningen til gode.

Kandidater kan være personer, grupper eller organisasjoner som bor eller virker i området Kirkeveien i sør til Sognsvann i nord, fra Akerselva i øst til Sognsvannsbekken i vest.

13. gang

Prisen ble opprettet i 1989. Den har vært utdelt 12 ganger. I fjor fikk Fredrik Ulseth den. Tidligere er den tildelt bl. a. Koll, Nordberghjemmets venner, Gunnar Schau, Kristin Rode, Johan L. Stang, Knut Olborg. Prisen er en skulptur som er ca 20 cm høy, laget av kunstneren Zu Yi Chen, " Enhet av motstand".

Frist for forslag er 17. februar.

Sognprisen, c/o Stang, p.boks 4 Tåsen, 0801 Oslo. E-post: ekrsta@online.no.

Har du forlsga til kandidat? Skriv inn dine forslag i kommentarfeltet!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse