Fredag åpner ny bank her

NY: Kvelds- og lørdagsåpen bank på Storo åpner fredag. FOTO: DNB

– Det blir kveldsåpent hver dag og åpent lørdager, forteller banksjefen for de to sammenslåtte filialene ved Grefsen og Torshov, Linda Jorung.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
10.04.2015 kl 22:50

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

BANKSJEFEN: Linda Jorung er banksjef for nye DNB på Storo. FOTO: DNB

STORO/GREFSEN: 10. april åpner DNB Storo, rett ved siden av G-MAX i Vitaminveien. Filialene på Grefsen og Torshov stenger.

TIPS NORDRE AKER BUDSTIKKE!

– Vi ønsker å være enda mer tilstede for kunden våre, og kommer derfor til å ha kveldsåpent hver dag til klokken 18, samt lørdager 10-16, forteller banksjefen for de to sammenslåtte filialene ved Grefsen og Torshov, Linda Jorung.

Fest lørdag

10. april er åpningsdatoen. Lørdag 11. april blir det også åpningsfest for kundene og alle i området, utenfor Storo Storsenter fra klokken 12.00.

– Blant annet kommer Torshovkorpset, tryllekunstner Davido, Vålerenga-spillere, Marcus og Martinius og Adelen. Og aktiviteter med konkurranser, premier og servering, sier Jorung.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

Helt annen tilgjengelighet

Storo-banken skal ha rådgivere klare, både for person- og bedriftsmarkedet, samt lokale eiendomsmeglere.

– Det er jo litt vemodig at lokalene våre i Grefsenveien og Vogts gate stenger, her har vi vært i veldig mange år. Men nå samler vi kreftene våre og satser skikkelig med en helt annen tilgjengelighet på Storo, har Jorung tidligere uttalt til Nordre Aker Budstikke.

Endrer konseptet

I tillegg til at det blir «ny» bank, så skal innholdet og tjenestene også bli nye.

– Vi endrer hele konseptet vårt, vi ønsker kundene inn – og vi stiller ut produktene våre slik butikkene gjør i dag. Vil du vite mer, så gjerne besøk oss på Storo, inviterer Jorung.

I januar skrev også Aftenposten om bankene som må tenke nytt. Storo er den første banken i DNBs nytenkning.

DNBs konserndirektør for personmarked i Norge, Trond Bentestuen, uttalte til Aftenposten at konsernet drar paralleller til Vinmonopolets transformasjon, til skrankeløs selvbetjening og med ekspertisen ute i butikken. For å forandre seg i takt med at kundene stadig raskere endrer bankvaner.

Blant annet vokser mobilbankbruken, antall manuelle innskudd og uttak er redusert med 40 prosent de siste fem årene og i 2014 var det tre millioner kundebesøk i filialene, mot 250 millioner digitale besøk.

– Bank blir ikke oppfattet som den mest imøtekommende bransjen, vi må vise oss fra en annen side, sa Bentestuen også til Aftenposten i januar.

LES OGSÅ:

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse