Frem og tilbake rundt Flamingostøy

Innehaverne Atif Raja og to brødre, satser på Flamingo på Grefsenplatået. – Men tegningene leverer jeg ikke ut ennå, sier Atif. Foto: Kristin Tufte Haga

Etter noe frem og tilbake-info fra bydelen, kan bydelsdirektøren nå bekrefte at det har blitt foretatt en støymåling på Flamingo.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
20.11.2008 kl 10:20

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
KJELSÅS: I forrige BU-møte – under "åpen halvtime" – uttalte bydelsdirektør Mona Taasen at det var foretatt en støymåling på Flamingo på Grefsenplatået.

– Den informasjonen jeg hadde da, var ikke helt riktig. Støymålingen var bestilt, men ikke uført på det tidspunktet. Men nå er målingen i hvert fall gjort, bekrefter bydelsdirektør Mona Taasen.

– Trenger støyresultatet

Og det synes en av innehaverne av Flamingo, Atif Raja, er bra.

– Jeg har selv vært i kontakt med bydelsadministrasjonen og spurt etter målingen – senest fredag etter støysaken i forrige budstikke. Og da bekreftet jo administrasjonen at den ennå ikke var foretatt, sier Raja.

Vi skal, som nevnt tidligere i budstikka, pusse opp stedet. Da er det så klart viktig å vite om man må foreta eventuelle støyutbedringer også.

Raja venter nå spent på resultatet fra målingen. Den ble i helgen ble utført av helse- og velferdsetaten, og som kommer uanmeldt.

Bidro gjerne– I forbindelse med målingen skulle jeg gjerne visst om den på forhånd, og vært med på å bidratt til en mest mulig realistisk målesituasjon. Men på den annen side tar jeg det nå for gitt at vi i etterkant kan foreta oppussing og evt. støyutbedring 100 prosent etter resultatet fra nevnte måling, sier Atif.

– Mer moderne

Han har drevet stedet siden 2004, sammen med sine to brødre. Gutta gleder seg til i løpet av 2009, å kunne ønske enda flere kunder velkommen.

– Dette stedet har eksistert siden 1953, og vi har så klart stamgjester her som vi fortsatt skal ta vare på. Likevel ser vi behovet får å modernisere og utvide vårt konsept, og også å nå et bredere kundegrunnlag. Vi har jo blant annet selskapsarrangementer som julebord og liknende per i dag også. Men stedet har jo potensial til mye mer, sier Atif.

Han vil ikke levere fra seg interiørtegningene fra "nye" Flamingo, men Nordre Aker Budstikke har sett på de spennende oppussingsplanene.

– Vi tror dette skal bli veldig så bra vi! sier Atif.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse