- Frister ikke

Monica Pettersen, her med valpen Tiko, synes friområdet er for nære biltrafikken i Grefsenkollveien.
Foto: Kristin Tufte Haga

Monica Pettersen og Tiko fant til slutt Nordre Akers nye friområde for hunder. – Tror ikke jeg vil slippe Tiko løs her, sier Monica.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
30.08.2007 kl 11:40

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Tiko er en snart 14 uker gammel tibetansk spaniel-hund. Eier Monica Pettersen bor selv i Grefsenkollveien og synes i utgangspunktet at det er flott med egne friområder for hunder. Etter noe leting fant Monica og Tiko til slutt riktig sted, i svingen til venstre - før Trollvann. Ingen andre hunder er på friområdet i dag.

Nære veien

- Men her er det ikke trygt. Det er altfor nærme veien med biler i høy fart. Hunder i lek kan fort løpe ut i veien her, sier Monica.

- Det hadde jo vært mye bedre med et område lenger inn i skogen, et stykke unna biltrafikken. Mulig noen har ekstremt lydige hunder, men det er vel heller det motsatte som er gjengs gjeldende for hundeeiere flest.

Bra med innspill- I tillegg er vel ikke akkurat asfaltdekke det beste underlaget for løpende og lekende hunder. Men det flott at friområder står på agendaen, og at etaten er åpen for innspill om eventuelle bedre egnede lufteområder for hundene, sier Monica.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse