ANNONSE
Annonse

Frister med småviltcamp, kanotur gjennom marka, og rådyrjakt

Her fra tidligere småviltcamp for unge, i regi av Solemskogen jeger- og fiskeforening. Foto: SOLEMSKOGEN JEGER- OG FISKEFORENING

– Vi har flere spennende aktiviteter for de unge, men vi trenger ungdommer, sier Ingeborg Briseid Kraft i Solemskogen Jeger- og fiskeforening.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 04.07.2018 kl 17:27

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

SOLEMSKOGEN: I tillegg til å være politiker for Venstre i Nordre Aker, og nestleder i bydelsutvalget, er Ingeborg Briseid Kraft også leder for ungdomsutvalget i Solemskogen Jeger- og Fiskerforening (Solemskogen JFF).

– Vi har flere spennende aktiviteter for unge til høsten, men trenger ungdommer. Noen av aktivitetene foregår i marka, som jo utgjør en stor del av Nordre Aker, i tillegg har Oslo kommune gitt tillatelse til å felle 20 rådyr på Håøya. Der skal vi arrangere jakt, inviterer hun.

Kanotur og småviltcamp

– De fleste aktivitetene er for aldersgruppen 16-26 år. Ungdommene vil lære ulike jaktformer og få erfaring med å høste av naturen. Jakt er både spennende og gøy og gir alltid en flott natur-opplevelse, forteller Ingeborg.

Men 16.-19. august er det kanotur for ungdom helt ned til 12 år, gjennom Nordmarka, fra Buvann til Øyungen.

– Det blir mye fisking og overnatting under åpen himmel, frister Ingeborg.

Ingeborg Briseid Kraft, her fra reinsdyrjakt, vil gjerne ha med flere ungdommer i Solemskogen jeger- og fiskeforening. Foto: SOLEMSKOGEN JEGER- OG FISKEFORENING

– I høstferien er det lagt opp til småviltcamp i Rondane, med fuglejakt, harejakt, støkkjakt og hagleskyting. Vi har med oss dyktige instruktører og gode hunder. Overnatting er planlagt på ondane Gjestegård.

Ta kontakt

I tillegg blir det flere dager med rådyrjakt utover høsten.

– Bare å ta kontakt hvis du er interessert, oppfordrer Ingeborg. Send en e-post.

LES OGSÅ:

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse