Frykter kaninmor med unger er stjålet

Kaninmor med seks unger er sporløst forsvunnet fra en hage på Nordberg. FOTO: PRIVAT

Har du tips til saken?  Send tips!

Familie fortviler på Nordberg. Har du sett disse?

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
20.06.2017 kl 15:55

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

NORDBERG: Kaninmor med seks unger er sporløst forsvunnet. Det er ingen spor etter rømming eller innbrudd i innhegningen.

Det forteller en familie i Sognsveien på Nordberg, som tirsdag morgen våknet til marerittet. I løpet av natten har de små som har bodd i hagen deres forsvunnet fra innhegningen.

Kaninene var inne i innhegningen rundt midnatt, og da var alt normalt.

– I morges ca. kl. 9 var alle syv sporløst borte. Ingen tegn til rømming eller hull i gjerdet. Normalt ville de være i hagen eller i nærheten hvis de hadde kommet seg ut. Har noen stjålet dem spør vi oss? sier Terje Storås.

Kaninungene er ca. 3-4 uker gamle og har bare nylig begynt å spise selv. De er en blanding mellom Belgisk Kjempe og Fransk Vedder.

– Det er heller ikke noe tegn til at det har vært rovdyr eller fugler som har vært involvert, sier Marianne Inez Lien, og legger til at barna i familien er veldig lei seg.

Kan det være noen som har stjålet de syv kaninene? Nordberg-familien ønsker gjerne å høre fra dem som måtte ha tips, eller sett noe.

Saken vil bli politianmeldt, forteller Lien.

Vet du noe om kaninforsvinningen? Tips@nab.no!

Se bildet større

Kaninungene i buret i hagen før de forsvant natt til tirsdag. FOTO: PRIVAT

HUSKER DU?

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på Nordre Aker Budstikkes gratis nyhetsbrev, som kommer rett i innboksen din hver torsdag! Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse