Full klaff på Sørbråten

Siri Engh (9) og Henriette Trondsen Endresen (9) syntes det var gøy å skyte på blink.

Årets Sørbråtendag ble en varm og hyggelig opp- levelse.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
12.06.2007 kl 15:10

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

Lille Linus Nicolaisen (2) tok gjerne en runde hundekjøring, men foretrakk å holde dyrene litt på avstand.

Se bildet større

(F.v. med klokka) Tore Andreassen, leder for Sørbråten vel, Jan Ole Bjørnholt, Sørbråten Idrettslag, Kari Solvang Andreassen og Kari Botten fra Sørbråten kvinneforening

Sørbråten: - Været er bestilt, fastslår leder i Sørbråten vel, Tore Andreassen.

Lokale og tilreisende i alle aldre var samlet til den årlige begivenheten som fant sted lørdag 9. juni. På programmet sto blant annet geværskyting, hundekjøring, natursti og salg av kaker, kaffe og lokal honning. Mer krevende sportslige aktiviteter som volleyball og fotball ble avlyst på grunn av varmen.

Is og pølser

Det var ikke helt ideelt vær for polarhunder på lørdag, men hundekjøring ble det likevel. Blant dem som tok seg en tur, var Helene (6) og Linus Nicolaisen (2). Når vi møter dem er de ferdige, og på vei til å kjøpe pølse. Samtidig venter Carina Svendsen (9) på tur.

- Det er ganske gøy å være her, for da kan man spise is. Jeg skal prøve å slå rekorden fra i fjor. Da spiste jeg fem. Etterpå skal jeg gå og hente hunden min, forteller hun.

Blinkskudd

To av andre som koser seg i varmen er Siri Engh (9) og Henriette Trondsen Endresen (9). De er uenige om hvorvidt geværskyting er lett eller ikke, men enige i at det er gøy.

- Jeg traff tre ganger, forteller Henriette, før hun går løs på en ny runde. Mamma Heidi Trondsen følger med.

- Jeg har en søster som bor her, og har vært her mange ganger. Det er veldig fint å være her, og vi er veldig heldige med været, konstaterer hun. Dét var det ingen tvil om.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse