Full rulle, men trenger cash

- I så dårlig stand, at det kan være farlig for oss å kjøre der!

sykkel: Også med sykkel på rampen - her Sander Berg (13) fra Kjelsås. Foto: FOTO: Kristin Tufte Haga

Skatebordrampen ved Engebråten trenger definitivt en opprusting, og kanskje kommer det cash?

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 25.04.2012 kl 19:05

KJELSÅS: Det ruller og hoppes på skatebordrampen ved Engebråten ungdomsskole, også med sykkel. At gutta har det gøy, er det ingen tvil om. At rampeanlegget trenger en opprusting, er det heller ingen tvil om.

- Flere steder er det i så dårlig stand, at det kan være farlig for oss å kjøre der. I tillegg hadde det vært topp med et tak over anlegget, også med tanke på snø. Etter måkebilen blir det alltid liggende mye grus og sand på plassen her. Det er ikke få timer vi må stå å koste, før vi i det hele tatt kan bruke anlegget, er gutta enige om - alle elever ved Engebråten ungdomsskole.

SE FLERE BILDER HER

Søker cash

Og nå har elevrådet ved Engebråten tatt affære, og søkt bydelen om tilskudd til oppussing av skateboardrampen ved skolen.

- Skateboardrampen brukes av både skolens elever, såvel som andre barn og ungdom i nærmiljøet etter skoletid. Som følge av manglende økonomiske midler til vedlikehold, bærer rampen preg av å være slitt og i dårlig stand, skriver Fride Valen - kontaktlærer for elevrådet - i en mail til avisen.

- Ved å pusse opp skateboradrampen tror vi at den vil brukes av enda flere enn i dag, og at skateboardrampen vil være et positivt innslag i skolegården, både aktivitetsmessig og sosialt. Det vil også komme nærmiljøet til gode da barn og unge i området rundt kan benytte seg av rampen utenfor skoletid, ifølge Valen.

SE FLERE BILDER HER

Innstiller på cash

Og kanskje kommer det snart penger til utbedring av skateområdet, for Nordre Aker bydel opplyser at bydelsutvalgets kultur- og oppvekstkomité innstiller til bydelsutvalget om å gi ihvertfall kr 50.000,- i tilskudd til opprusting av skateområdet.

Det er Undervisningsbygg som eier tomten hvor skateanlegget er.

Skal sjekke opp måkingen

- Det er helt i orden for oss at anlegget eventuelt blir fikset opp - bare positivt. Men hvis det skal bygges tak over anlegget, må jo det byggemeldes. Når det gjelder snømåkingen, så skal vi sørge for at den ivaretas på en skikkelig måte. At det blir liggende igjen mye grus og sand som følge av måkingen, skal vi også ta opp med de ansvarlige, sier Marit Thorsen, kommunikasjonsdirektør i Undervisningsbygg Oslo KF.

Hun legger til at når skateanlegget brukes etter skoletid, så må brukerne eller bydelen ta ansvaret for driftingen av anlegget, hva gjelder vedlikehold og ikke minst ivaretagelse av krav til sikkerheten.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer info

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Du kan også slette alle lokale data i din nettleser. Fremgangsmåten for dette varierer mellom ulike nettlesere og enheter.

Anbefaling: Ved å benytte deg av EU-tjenesten YourOnlineChoices.com kan du selv til en viss grad styre hvordan ulike annonseleverandører sporer deg, samt lese mange gode tips til hvordan du kan beskytte deg selv. Åpne YourOnlineChoices.com i et nytt vindu.

NB: Enkelte systemkritiske data som finnes i for eksempel webserverens logger vil ikke kunne slettes på forespørsel, men disse slettes automatisk etter kort tid iht informasjonen ovenfor.


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrever ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Mer informasjon