Fullt!

Vil du overnatte en helg på Kobberhaughytta, bør du bestille så fort som mulig.

Planlegger du skitur i marka med overnatting? Da bør du kaste deg rundt å bestille. Markahyttene er nærmest fullbooket frem til påske.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
06.02.2008 kl 13:45

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
NORDMARKA: Til tross for at vinteren ikke har vist seg fra sin beste side i år, er det stor pågang på markahyttene.

- Selv om det ikke har vært mye til vinter i byen, er forholdene her oss kjempefine, sier Mona Finkenhavn ved Kobberhaughytta.

Fortsatt muligheter

Hun kan fortelle at pågangen på overnatting er stor også denne vinteren. Kun to dager har de ledige senger frem til påske.

- Vi har egentlig stor pågang hver vinter. Det eneste vi merker er at vi kan få noen avbestillinger når det er dårlig vær, men ellers er vi som regel fullbooket.

Ifølge Finkenhavn er det fortsatt muligheter for å få seg en liten markaferie i vinterferien eller i påsken hvis man er rask.

- Vi opplever at det er roligere i påsken og vinterferien enn ellers. Da reiser mange av de som ellers benytter seg av vårt overnattingstilbud på feire andre steder, så da har man en fin mulighet hvis man ønsker seg en liten ferie i nærheten av byen.

Rekordsøndag

At skientusiastene kommer seg opp og ut i marka kan også Vidar Bakken fra Løvlia skistue bekrefte.

- Vi har faktisk aldri hatt så mye besøk som i år. Forrige søndag hadde vi rekordmange dagsbesøkende.

Bakken er storfornøyd med føret i marka denne sesongen. Godt føre betyr mange gjester.

- Helgene er så å si fulle frem til påske. Vi har noen ledige overnattingsplasser i vinterferien og i påske. Det er mange år siden det har vært så jevnt med mye snø i marka.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse