Går Gros store drøm i oppfyllelse?

drømmer: Gro Elisabeth Brastad drømmer om en tur til blomstermarkedet i Alsmeer, i Nederland. FOTO: FOTO: Fredrik Eckhoff

Snart er blomsterdekoratør Gro Elisabeth på TV - hun kan være en av ti som får sin store drøm oppfylt gjennom Norsk Tipping. Men da må du stemme på henne!

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
07.09.2012 kl 18:20

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

gro: Gro Elisabeth Brastad håper på at mange stemmer på hennes "drøm". FOTO: FOTO: Fredrik Eckhoff

GREFSEN: - Da TV-selskapet, i regi av Norsk Tipping, ringte og sa at jeg var en av ti som var plukket ut til å gå videre, trodde jeg nesten ikke det jeg hørte. Jeg har vel aldri vunnet noe særlig jeg, bortsett fra en fjerdeplass i årets distriktsmesterskap i blomsterdekorering! 

- Nå håper jeg virkelig at folk stemmer på meg, så jeg kan få oppfylt min store drøm om å besøke verdens største blomstermarked i Alsmeer, i Nederland, oppfordrer Gro Elisabeth Brastad (35) fra Grefsen.

Snart skal Gro Elisabeth forsøke å overbevise seerne om at akkurat hun fortjener stemmene, i beste sendetid på lørdagskvelden utover høsten/vinteren. Stemmer kan først gis når programmet er vist på TV.

- Min store lidenskap

- Jeg har jobbet med blomster hele livet - blomsterdekorasjon er virkelig min store lidenskap. Tenk hvilken fantastisk opplevelse og inspirasjon det må være å få oppleve det store blomstermarkedet i Nederland, som jeg så langt bare har hørt om og lest om. Der samles jo blomsterhandlere med flora fra hele verden, og blomstene selges videre til det europeiske markedet, ifølge Gro Elisabeth.

Hun er godt i gang med å etterutdanne seg som blomsterdekoratør, og arbeider for tiden som lærling i Kreativ Flora. Og Gro Elisabeth har fremtidsplanene i hodet sitt.

- Jeg liker godt å lage store dekorasjoner, og tenker at en optimal fremtidsjobb for meg vil være å dekorere store events, store kulturbegivenheter og lignende. Men for all del, jeg koser meg veldig med å dekorere til mindre selskaper også, som blant annet bursdager, bryllup og konfirmasjoner.

Måtte bli «Gro»

Og kanskje ikke tilfeldig at Gro Elisabeth jobber med det som gror.

- Pappa var agronom, og hadde i tillegg veldig «grønne fingre». Det er derfor jeg heter Gro, ler drømmeren fra Grefsen.

Gro Elisabeth har også egen blogg - sjekk her: www.lidenskapforblomster@blogg.no

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse