Gavekort skal redde Oslo Røde Kors

Oslo Røde Kors sine tilbud står i fare for å bli nedlagt. Foto: Oslo Røde Kors

Oslo Røde Kors må kutte millioner og flere populære tilbud i hovedstaden står i fare for å bli kuttet ut neste år. Nå kan du være med på å hjelpe Oslo Røde Kors å opprettholde tilbudene med å kjøpe gavekort.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
16.12.2008 kl 14:02

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
OSLO: Populære og viktige tilbud som leksehjelp (Ressurssentrene for ungdom: Mortensrud, Grorud, Grønland, Majorstuen), Besøkstjeneste, Nettverkssenter for aleneforsørgere, barneaktiviteter på asylmottak og krisesenter - samt aktivitetstilbud for funksjonshemmede og eldre, står i fare for å bli kuttet ned på.

– Etter at automatpengene forsvant har vi gått nye veier for å opprettholde tilbudene vi har. Vi får noe støtte fra bedrifter, noe fra fond og en god del fra kommunen, sier Leder, Rekruttering og Kommunikasjoni Oslo Røde Kor, Mona Henriksen, til Lokalavisen.

Åpnet nettbutikk

Fredag 12.desember åpnet Oslo Røde Kors en nettbutikk hvor folk kan kjøpe gavekort til jul til inntekt for de mest truede aktivitetene.

– Vi er fornøyd med responsen. Uten noe særlig markedsføring har det vært bra med besøk på siden i helgen og tilbakemeldingene er gode. Det virker som om folk ønsker at de lokale tilbudene skal opprettholdes, sier Mona til Lokalavisen.

Det hele er stablet på bena i et forrykende tempo av frivillige og venner av Røde Kors.

– Det har til og med blitt opprettet egen gruppe på Facebook som stadig vokser, opplyser Mona.

Besøk butikken på www.medmenneskeioslo.no

Lokale aktiviteter

Det er fem lokale gavekort man kan kjøpe og man velger selv hvor mye penger man ønsker å bidra med.

– Det fine med dette er at man støtter noe som er nært og lokalt, avslutter Mona Henriksen.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse