ANNONSE
Annonse

Grefsen Lions 50 år

Gavmild bursdagsfeiring

Grefsen Lions ga bort 125.000 kroner på egen 50-årsdag.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

NYDALEN: Kjelsåsspeiderne, førerhunden Bea og representanter fra tre sykehjem i bydelen, var blant dem som ikke dro tomhendte hjem fra 50-årsjubileet til Lions Club Oslo/Grefsen på Radisson Blu Hotel Nydalen på onsdag.

Pianogaver

Seniorene på Grefsenhjemmet, Lillohjemmet og Myrer Omsorg Pluss, får nå musikalske gleder i fellesstua etter at Lions delte ut tre pianoer. Kjelsåsspeiderne får også mer action i hverdagen med en splitter ny kano fra den veldedige organisasjonen. Gavelisten ble lang under utdelingen, som til slutt ble et regnestykke på 125.000 kroner.

Null fravær

Lions samler inn penger til både lokale, nasjonale og internasjonale formål.

Jan Meinert er en av lokallagets ekspresidenter, og som har deltatt på samtlige medlemsmøter siden oppstarten i 1960. Fram til 1970 var han og konas peisestue fast tilholdssted for medlemsmøtene.

– Jeg har mange gode minner om klubben. Jeg har sett hvor lite som skal til for å glede andre, forteller han.

Ekspandert

Meinert ser at lokallagets oppgaver i nærmiljøet har ekspandert stort fra den gang han på 60-tallet solgte juleklær på Grefsenplatået. Rusforebyggende arbeid i barneskolen, grillfestene på Frysja sankthansaften, og sjåførhjelp til funksjonshemmede, er noen. Hyggekvelder på sykehjemmene, med livemusikk til god mat og drikke, er andre.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse