Gikk mann og kvinne av huse - for å kjøpe øl!

Butikksjef Håvard Johannessen har ikke mer lokal øl igjen, lørdag. FOTO: NORDRE AKER BUDSTIKKE

Sorry - tomt! For det som beskrives som «...en ujålete øl, akkurat som det er å bo på Kjelsås.»

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
29.04.2017 kl 15:34

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

KJELSÅS: Sent fredag kveld publiserte Nordre Aker Budstikke en liten sak, om en helt ny øl, nemlig Kjelsåspilsen.

– Endelig har vi fått vårt eget øl. Spar Kjelsås har sammen med St. Hallvards Bryggeri laget Kjelsåspilsen. Når mange andre steder har fått eget øl, er det jammen på tide at vi også får det, sa selv Kjelsåsbeboer og styreleder i St. Hallvards Bryggeri, Bård Seiersnes.

Og la til:

– En ujålete øl - akkurat som det er å bo på Kjelsås!

Se bildet større

Bård Seiersnes. FOTO: ST. HALVARDS BRYGGERI

LES HELE SAKEN HER

Stor interesse

Umiddelbart etter at nyheten kom ut på Nordre Aker Budstikke, og delt i sosiale medier, ramlet det inn med kommentarer og likes.

Foreløpig er det bare i butikken Spar ved Myrerjordet, at man kan få tak i den nye Kjelsåspilsen. Noen hadde rukket å smake før lørdagen kom.Kommentarer kan du lese her på facebooksiden til Nordre Aker Budstikke.

Tomt

Men så, midt på dagen lørdag, meldte skuffede øltørste kjelsåsfolk - og kanskje andre - at det allerede var tomt for Kjelsåspilsen, i butikken ved Myrerjordet.

– Helt vilt! Jeg har ikke opplevd maken til interesse for en spesiell øl. Noe ble solgt i går kveld, resten gikk unna i formiddag. Og mange har vært her og spurt etter Kjelsåspilsen, forteller butikksjef Håvard Johannessen.

120 flasker til ble levert før helgen, og bryggeriet er selvfølgelig veldig glade for mottagelsen på Kjelsås.

LES OGSÅ: Byrådet plukket ut en avis som skulle få presentere den viktige nyheten først, og stengte lokalavisene ute! – Forkastelig! sier Norsk Presseforbund.

– Fantastisk

– Det ble en fantastisk oppmerksomhet rundt Kjelsåspilsen, og veldig morsomt at kjelsåsfolk setter pris på ølet, sier daglig leder i St. Halvards Bryggeri, Anders Roede.

– Men det blir ny og større leveranse til uka, lover både han og butikksjefen.

Kom med ekstraleveranse

Likevel, etter at Nordre Aker Budstikke var i kontakt med Spar - steppet bryggeriet inn og leverte noen ekstra kjelsåspils som var på lageret, men ikke mange.

LES OGSÅ: Brødrene Amund (15) og Ellef (12) Ringnes dro fra Norefjell mot hovedstaden, og skapte bryggerihistorie!

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på Nordre Aker Budstikkes gratis nyhetsbrev, som kommer rett i innboksen din hver torsdag! Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse