Gladmelding til Lillo: Nå blir Skolebakken utbedret

Dårlig stand. Ikke bare er Skolebakken bratt. Den er også i ordentlig dårlig stand. FOTO: KRISTIN TUFTE HAGA

Selv om kampen for å få tilbake 55-bussen ser håpløs ut for beboerne på Lillo, kan de nå glede seg over at den bratte Skolebakken snart blir bedre.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
21.06.2016 kl 18:47

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

LILLO: – Bakken er dårlig vedlikeholdt, og om vinteren er den svært glatt og det er lite å holde seg i. Store deler av bakken mangler et fungerende rekkverk, sa Marte Veierød i styret i Lillo Terrasse i åpen halvtime i bydelsutvalgsmøtet i mai.

Der fortalte hun at henvendelser til Bymiljøetaten med spørsmål om utbedringer foreløpig sto ubesvarte. Styrerepresentanten ønsket også lokalpolitikernes hjelp til videre kamp for å gjenopprette 55-busstilbuset som ble lagt ned for tre års siden.

Og støtte fikk de. Bydelspolitikerne sendte brev til Rådhuset, og selv om det er lite nytt å melde om 55-bussen, har Bymiljøetaten svart om Skolebakken.

LES OGSÅ: Bystyrevedtak gir håp for 55-bussen – og snart forsvinner butikken

– Bymiljøetaten har vært på befaring. Vi har stor forståelse for ønsket om opgradering og reparasjon av rekkverk og asfalt, leste BU-represenatnt og gruppeleder for Arbeiderpartiet, Bente M. Larsen, opp fra brevet i BU-møtet den 16. juni.

Etaten skriver videre at de håper å finne midler til utbedringene i budsjettet inneværende år. Det er dessuten sendt ut beskjæringsvarsel til provate grunneiere som har vegetasjon hengene utover offentlig vei.

Dermed er det lov å håpe at forholdene i den bratte Skolebakken blir bedre før vinteren er tilbake.

Hold deg oppdatert! Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse