Gode utsikter for de minste

Astri Gjerdrem og det lille - foreløpige navnløse - jentenurket er glade for nyheten om høy, forventet levealder for Nordre Aker-kvinnene.

Astri Gjerdrem er nybakt mor, og glad for nyheten om høy levealder. - Det gir gode utsikter for denne lille jenta her.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
30.04.2012 kl 09:20

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Ullevål: Da Nordre Aker Budstikke var innom Ullevål sykehus forrige mandag, var datteren til Astri Gjerdrem bare én dag gammel.

– Hun har ennå ikke fått noe navn. Vi får ta det opp i familieråd med storebror Tomas og pappa. Alt står bra til - hun veide 3230 gram og var 49 cm lang da hun kom til verden i går, sier den spreke moren.

Gjerdrem synes det er gode nyheter lokalavisen kommer med på barselbesøk.

– Det er jo flott at Nordre Aker-kvinnene har så høy forventet levealder - det gjelder jo for meg også det. Vi har ikke bodd i bydelen lenger enn siden i høst - vi flyttet fra St. Hanshaugen. Vi trives veldig godt på Korsvoll, og blir nok boende. Man får litt av alt i denne bydelen. Kanskje renere luft og alle friluftsmulighetene i umiddelbar nærhet er med på å forlenge levealderen, men det gjelder jo for menn også, sier tobarnsmoren.

Hun har likevel et stort ønske for bydelen i fremtiden;

– Barnehageplasser, barnehageplasser og barnehageplasser, sier Gjerdrem, som er en av mange på venteliste.

Hun gleder seg til å komme hjem til resten av familien, med det nye medlemmet.

– Få med at jeg har hatt et flott opphold her på ABC-barselavdelingen. Jeg kjenner meg ikke igjen i kritikken mot barselhotellet som har versert i andre medier i den siste tiden, sier Gjerdrem.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse