Godt i granskauen!

– Julebordsesongen har gått over all forventning, sier daglig leder ved Grefsenkollen Restaurant, Jon Kloster.

«Inn i granskauen godt», sier matanmelder om Grefsenkollen. – Tror vi har truffet bra jeg, sier daglig leder Jon Kloster etter første julebordsesong.

Tekst:

Publisert:

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

GREFSENKOLLEN: I fjor overtok Jon Kloster og «Det virkelige gode liv» Grefsenkollen Restaurant. Nå har stedet tilbakelagt første julebordsesong, og har gode erfaringer.

Over all forventning

– Det har faktisk gått over all forventning. Her har det vært masse liv og røre i hele november og desember. - med både store selskaper og «vanlige» restaurantgjester, sier Jon, som selvsagt synes det er ekstra morsomt med gode matanmeldelser, som «Inn i granskauen godt» fra Oslo Puls.

Restauranten har nå åpent fem dager i uken - fra onsdag til og med søndag - sistnevnte dag helt uformelt i følge Jon.

– Kom gjerne i skisko ogtights!

Mat, bygg natur og kultur– Men hos oss er det jo ikke bare maten - men også omgivelsene som teller, både «bygg» og natur. Den helhetlige opplevelsen på Grefsenkollen er noe vi kommer til å satse på enda mer fremover, i tillegg til jevnlige kulturarrangementer, som eksempelsvis inne- og utekonserter, sier Jon, som også, i samarbeid med alpinanlegget, jobber mot Ruter for å få bussforbindelse også på lørdager, ikke bare søndag som nå.

Mer buss?– Etter hva jeg vet holder Ruter i disse dager på å planlegge bussavganger fremover. Så får vi bare håpe på at selskapet også prioriterer Grefsenkollsiden. Tror ikke bare vi, men også de mange skientusiastene hadde blitt veldig glade for det, sier Jon.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse