ANNONSE
Annonse

Grüner-gutter topper Bandwagon

Lytt, digg og stem på Norges kuleste låt her!

Signe Eide har allerede bemerket seg som en habil artist i musikkmiljøer i Oslo. Nå ligger hun på andreplass i Bandwagon i Oslo. Foto: Foto. Privat

Grünerløkka-guttene i Anonymous Basterds er ett skritt nærmere musikerdrømmen med topplassering i Bandwagon i Stor-Oslo. Her kan du høre masse herlig musikk, helt gratis!

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 27.05.2013 kl 09:09

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

GRÜNERLØKKA: Musikkonkurransen Bandwagon ruller videre med full styrke.

dittOslo.no/bandwagon kan du i skrivende stund lytte til 1264 låter fra 671 ulike artister og band.

Bandwagon er mediekonsernet Amedias låtkonkurranse som omfatter cirka 70 lokalaviser fra Finnmark Dagblad i nord til Aust Agder Blad i sør. Og selvfølgelig også hovedstaden og dittOslo.

Rockere på topp

I øyeblikket er det Anonymous Basterds fra Grünerløkka som suverent topper lista over de mest populære låtene blant detakerne gjennom dittOslo. Låta deres heter «Where I Belong».

Hør «Where I Belong» og stem på den her!

Men det er ikke bare i Oslo bandet fra Grünerløkka gjør seg bemerket. Anonymous Basterds topper listen over de mest populære låtene i Stor-Oslo-regionen, og er nummer fem på landsbasis!

Anonymous Basterds består av Espen Moe, Julian Westerlund Vestre, Thomas Aasbakk & Jo Skahjem Mo. Bandet ble dannet januar 2009 og har siden da laget egen musikk. De definerer seg selv sjangermessig på følgende måte: Pop-punk/punk/rock/grunge-rap/alternative.

NB! DittOslo har et større intervju med Anonymous Basterds som du kan lese på dittOslo.no/bw mandag 27. mai.

Trippelt for Signe

På de tre påfølgende plassene i Oslo ligger Signe Eide med låtene «I'm Fine», «Failure» og «Someone».

Signe er en singer songwriter på 16 år, fra Røa, og har skrevet egen musikk siden hun var 12 år. Hun har tidligere  opptrådt på Musikkfest, Miniøya, Kulturnatt og UKM.

«Jeg vet nå at jeg i framtiden aldri vil kunne leve uten å spille, synge og lage musikk, er rett og slett blitt helt avhengig» sier Signe selv.

Hør låtene til Signe og stem på henne her!

Et glass med..

På femteplass i Oslo ligger bandet Kalkvatn med «Moraliserende Vise».

«Med artige viser og jazza akorder smetter Kalkvaten seg fint imellom en del sjangere, men når du hører det vet du hvem det er. Kanskje du til og med får et glass med melk» skriver bandet om seg selv.

Kalkvatn, som har spilt sammen siden 2005, deltår også med låtene «Trikken» og «Nattelivsfeelen».

Hør låtene og stem på Kalkvatn her!

Hør alle bidragene i Bandwagon her!

Finaler, plateselskap og nasjonal promotering

Bandwagon foregår i tre runder. Du kan nå lytte til alle de nasjonale låtene, og stemme på dine favoritter. I august kårer vi en vinner fra Oslo, som får delta i regionsfinalen på Lillestrøm i september. I november kåres den nasjonale Bandwagon-vinneren i Namsos.

Premie. Vinneren får oppfølging fra plateselskap, eksponering i strømmetjenester som Wimp og Spotify, faglig oppfølging fra Rock City, og en omfattende promoteringskampanje i alle Amedias 70 lokalaviser over hele landet. I tillegg får vinenren spille på Norwegian Wood 2014.

Alle deltakere i Bandwagon kan dessuten søke på Åge Aleksandersens Ramp-stipend, på 250.000 kroner fra Sparebank1.

Delta. Du kan fortsatt delta i Bandwagon dersom du har en låt som du mener fortjener et større publikum. Registrer deg på dittOslo.no/bandwagon

 

Les også hva Lars Vaular, Åge Aleksandersen, Unni Wilhelmsen, Popsenteret og tidligere pr-sjef i By:Larm sier om  Bandwagon!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse