Gratis bensin på Tåsen

Bensinstasjonene er på nåværende tidspunkt enten YX-stasjoner Shell Select-stasjoner.

I forbindelse med lanseringen av det nye samarbeidet mellom Shell og 7-eleven, er det gratis bensin i én time på Tåsen i dag.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
20.08.2008 kl 08:58

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

Åpningen av Shell/7-eleven finner sted på Tåsen onsdag formiddag.

TÅSEN: Lanseringen av den nye merkevaren Shell/7-eleven lanseres på Shell-stasjonen på Tåsen onsdag formiddag.

I forbindelse med åpningen, gis det bort gratis bensin på Shell-stasjonen i én time fra klokken syv på elleve i dag, opplyser Solfrid Flateby, kommunikasjonsdirektør i Reitan Servicehandel, til Nordreakerbudstikke.no.

Reitan Gruppen og Shell inngikk i august 2007 en samarbeidsavtale i Skandinavia. Avtalen er et strategisk samarbeid mellom Reitan Servicehandel (RSH) og Shell som medfører at 266 bensinstasjoner i Norge, Sverige og Danmark vil bli Shell-stasjoner med 7-Eleven-butikk. 91 av disse åpnes nå fortløpende i hele Norge, i dag altså på Tåsen.

- Stasjonen på Tåsen ligger veldig godt til, for den ligger i nærheten av et veldig interessant lokalmiljø, samtidig som den ligger langs vei, sier Flateby.

Magnus Reitan og den nordiske sjefen for Shell vil også være tilstede under åpningen på Tåsen onsdag formiddag.

- Forbrukerne vil vinne på at to av de mest kjente varemerkene i verden nå kan rendyrke sin kjernevirksomhet på disse stasjonene. De møter nå to av verdens ledende varemerker innen bensin og servicehandel, nemlig Shell og 7-Eleven, under samme tak langs veien. Dette tror vi vil bli veldig godt mottatt hos norske forbrukere, sier Flateby.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse