Grefsen-elever inntar Engebråten

Nærmest 17. mai stemning ble det, da barn, lærere , korps og foreldre marsjerte inn på Engebråten.

- Bestemor bor like ved så jeg gleder meg til å gå på skole her, sier Grefsen-elev Leon Solberg, som tok farvel med «gamleskolen».

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
26.06.2012 kl 14:47

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

Rektor på Grefsen skole Anton Rygg ble ønsket velkommen av Engebråten skoles Jon Isebakke.

Se bildet større

Hoppende glade barn inntok Engebråten skole.

Se bildet større

Grefsen-elevene Leon Solberg, Mathias Svenningsen Sjøli og Jetnor Alikaj er klare for å bo i brakker på Engebråten etter sommerferien. FOTO: Foto: Anne Marie Huck Quaye

KJELSÅS: Et eneste stor oppussingsobjekt, kan man si om situasjonen for skoleelever på Kjelsås/Grefsen om dagen. Fredag markerte Grefsen skoles elever den nye hverdagen som venter dem etter sommerferien, da skolen i Kapelleveien69/70 skal rehabiliteres.

Kjelsås-elevene toget ut av brakkene på Engebråten til den nesten nyoppussete skolen, og overlot brakkene til spente Grefsen-elever som ble ønsket velkommen av samtlige rektorer. Det var ikke mangel på korpsmusikk, smilende foreldre og spente barn som toget seg hele veien bort til Engebråten.

LES MER OM KJELSÅS-ELEVENES UTFART FRA BRAKKENE PÅ ENGEBRÅTEN HER!

- Jeg gleder meg for bestemor bor rett her borte, sier førsteklassingen Leon Solberg som ikke ser ut til å ha noe imot å bo i brakke på Engebråten mens oppussingen går sin gang fram til den skal stå klar til høsten 2014.

- Her blir det fint å være, sa rektor Anton Rygg som ble ønsket velkommen av Kjelsåps skoles rektor Mette Rasmussen og Engebråten-rektor Jon Isebakke.

- Det er min oppgave å passe på at mine elever er snille med dere, sa Isebakke.

Elevrådsleder Ylva forsikret alle om at brakker ikke er så verst, og så ble elevene forklart hvor de skal «bo» de neste årene.

Grefsen skole er i dag en barneskole for 1.-7. trinn med ca. 400 elever.

Med bakgrunn i et behov for flere elevplasser i området har bystyret vedtatt at skolen skal rehabiliteres og utvides for 790 elever.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse