Grefsen-trafikken på dagsorden

Her ved Grefsen skole Foto: Arkivfoto

Blant annet sto både Bråtenalleen og Krikegårdsbakken på bydelsutvalgets sakskart forrige torsdag: Noe må gjøres!

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 10.03.2010 kl 13:01

GREFSEN: Det er enighet blant bydelspolitikerne om at Samferdselsetaten må gjøre noe med trafikksituasjonen i Bråtenalleen; eventuelt utbedringer og/eller kanskje parkeringsrestriksjoner?

Men også i Kirkegårsdsbakken er politikerne enighet om at det bør gjøres noe. Og trafikkvedtakene fra bydelsutvalgsmøtet (BU) er også helt i tråd med innspill fra Grefsen barneskoles FAU (Foreldrenes arbeidsutvalg).

Helhetlig - med undergang

– Det er viktig å vurdere de forskjellige trafikkproblemstillingene i både Grefsen Barneskoles og snart Grefsen Ungdomsskoles inntaksområde, helhetlig, og ikke stykkevis. I tillegg til ønske om utbedring av flaskehalsen Bråtenalléen opp til Kapellveien, og Kirkegårdsbakken - som ofte har trafikkkaos i forbindelse med henting og levering, så har vi i brev til Plan- og bygningsetaten understreket viktigheten av at den planlagte undergangen fra Gunnar Schjelderups vei kommer på plass snarest, sier Grefsen FAU-leder Erik Skei.

Skoleveiplan

– FAU har også fått tilsagn fra Samferdselsetaten om at det skal utarbeides en skoleveiplan for Grefsen skole. En slik helhetlig gjennomgang burde være standard ved større skoleutbygginger.

Onsdag (10.03.) står forøvrig reguleringsplanen for Grefsen skole på byutviklingskomitéens sakskart - og hvordan nettopp overgangen fra Grefsen skole - over Kapellveien – og til baneområdet skal foregå.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer info

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Du kan også slette alle lokale data i din nettleser. Fremgangsmåten for dette varierer mellom ulike nettlesere og enheter.

Anbefaling: Ved å benytte deg av EU-tjenesten YourOnlineChoices.com kan du selv til en viss grad styre hvordan ulike annonseleverandører sporer deg, samt lese mange gode tips til hvordan du kan beskytte deg selv. Åpne YourOnlineChoices.com i et nytt vindu.

NB: Enkelte systemkritiske data som finnes i for eksempel webserverens logger vil ikke kunne slettes på forespørsel, men disse slettes automatisk etter kort tid iht informasjonen ovenfor.


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrever ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Mer informasjon