Grefsen vgs. blir ungdomsskole?

Bystyrets kultur- og utdanningskomité sier ja til at Grefsen vgs. bør utredes som mulig ny ungdomsskole i Nordre Aker, her nesterleder i komitéen, Kjell Veivåg (V).

Onsdag 13.02 behandlet bystyrets kultur- og utdanningskomitéen skolebehovsplanen, og det ble flertall for å vurdere Grefsen vgs. som ny ungdomsskole.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
14.02.2008 kl 09:36

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
GREFSEN: – Det ble flertall for alle Venstres «Nordre Aker»-merknader til skolebehovsplanen. Det innebærer at komitéen blant annet sier ja til at Grefsen Videregående skole (vgs.) vurderes som mulig ungdomsskolealternativ, sier nestleder i bystyrets kultur- og utdanningskomité Kjell Veivåg (V).

Grefsen vgs.-elever skal etterhvert flyttes til den nye planlagte vgs-skolen i Nydalen.

Vurderer Berg Gård

I tillegg foreslår Venstre at også Berg Gård vurderes som mulig ungdomsskolealternativ.

– Primært ønsker Venstre som nevnt at nåværende Grefsen vgs. kan vurderes som ny ungdomsskole. Men vi har fått innpill fra lokalmiljøet om at Berg Gård også bør vurderes, sier Veivåg.

– Vi er klar over at gården planlegges også for andre ulike prosjekter, som bl.a. Omsorg+, men mener skoleforslaget likevel bør utredes, sier Veivåg.

Frp og Høyre stemte i mot forslagene.

Skolebehovsplanen rullerer hvert år, og skal mest sannsynlig behandles for endelig vedtak i bystyrets neste møte, onsdag 27. februar.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse