Grefsenkollen ikke solgt

- Vi har ønsker for hvordan Grefsenkollen skal drives i fremtiden, og selger ikke til hvem som helst, sier daglig leder Ola Bentzen. Foto: Kristin Tufte Haga

– Vi har lagt salget litt på is, sier daglig leder ved Grefsenkollen Restaurant, Ola Bentzen.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
11.10.2007 kl 09:45

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Grefsen: Vakre Grefsenkollen – helt på toppen av Grefsenkollåsen (382 moh.) - driftes fortsatt av familien Bentzen.

- Salgsprosessen er lang. Vi har hatt – og har – interessenter. Men vi har ønsker for hvordan stedet skal drives videre, og selger ikke til hvem som helst, sier daglig leder Ola Bentzen.

Salgssummen er rundt 20 millioner kroner.

Fire bryllup og en 90-årsdag

Det er et par år siden familien bestemte seg for å prøve å selge Grefsenkollen, og som helt siden 1960 har drevet restaurant- og selskapsdrift i lokalene. Men uavhengig av salgsprosessen går driften som før.

- Nå har vi akkurat arrangert fire bryllup og flere bursdagsfeiringer de siste ukene - blant annet en 90-årsdag. Mange julebord er booket inn, men noe ledig er det ennå, forteller Bentzen.

Og hver søndag er det ordinær cafédrift på Grefsenkollen.

Skicup

Men det er ikke bare ektefolk og jubilanter som ønsker legge hyggelige anledninger til Grefsenkollen. Med blant annet tidligere toppalpinist Finn Christian Jagge som arrangør, blir det skicup for bedriftslag i Grefsenkleiva på nyåret.

- En del av arrangementet rundt selve cupen er lagt hit – på Grefsenkollen, og det gleder vi oss til, sier Ola Bentzen.

Og i følge Finn Christian Jagge er det bare å melde seg på, ved å kontakte DN Skicup.

- Det trengs ingen skiferdigheter. Et lag kan bestå av både ansatte og kunder/samarbeidspartnere. Vi stiller med ski, staver og hjelm, forteller Jagge.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse