Grefsenkollveien sikker

I juni var Kjell Jacobsen og Nordre Aker Budstikke på befaring i Grefsenkollveien. Rasområdet var kun merket med et sikringsbånd.

Før sommerferien skrev Nordre Aker Budstikke om ras i Grefsenkollveien. – Vi har startet arbeidet med sikring, kunne Knut Andersen i Samferdselsetaten fortelle til avisen forrige uke.

Tekst:

Publisert:

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

På mandag så det slik ut i Grefsenkollveien - rasområdet var endelig sikret med et skikkelig gjerde.

I juni tok Kjell Jacobsen kontakt med avisen. Han og flere andre naboer var bekymret for rasområdet i Grefsenkollveien - på oversiden av nummer 20. Vi tok kontakt med Samferdselsetaten, som lovet å ta affære. I sommer har det skjedd lite, men forrige torsdag bekreftet spesialingeniør Knut Andersen i etaten at de uansett snarest skulle sikre området.

– I første omgang vil vi sette opp et gjerde rundt rasområdet, og følge utviklingen fremover. Blir det verre så får vi vurdere hva vi skal gjøre videre, sa Andersen.

Nordre Aker Budstikke var på befaring i området mandag denne uken. "Båndet" som før markerte raset, er nå byttet ut med et mye tryggere gjerde.

Kjell Jacobsen og kona Lise Lunde gikk forbi området søndag kveld.

– Dette er flott. Men det burde være unødvendig å måtte kontakte pressen for at ting blir fulgt opp. Vi har jo flere ganger i vinter ringt og purret Samferdselsetaten uten at noe har blitt gjort, forteller Lise Lunde.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse