Gror igjen på stasjonen

– Håper noen rydder opp i beddene, sier Margret Reykdal.

Ved Kjelsås buss- og togstasjon ble det engang plantet prydbusker. De er der fortsatt, men drukner nesten i alt ugresset.

Tekst:

Publisert:

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Kjelsås: Kari Laila Thorsen fra Kjelsås har kontaktet Nordre Aker Budstikke. Hun går daglig forbi beddene ved tog- og bussholdeplassen i Kjelsåsveien 141.

Samferdselsetaten?

- Jeg tar toget til jobb hver dag. Her kan det ikke ha vært luket eller vedlikeholdt på mange år. Hvem er det som har ansvaret for å holde beddene ved like, sier Thorsen, som liker å ha det pent rundt seg.

- Ofte flyter det også med søppel langs Kjelsåsveien på vei til togstasjonen. Noen ganger er det så ille at jeg tar med meg en pose og plukker opp det verste, sier Kari Laila.

Nordre Aker Budstikke har forsøkt å finne ut av hvem som har ansvaret for vedlikeholdet av beddene ved buss- og togstasjonen. Friluftsetaten har sagt at de ikke har noe lukeansvar, og det samme har bydelen gjort. Vi har også kontaktet samferdselsetaten, men venter fortsatt på svar.

Flere år siden

Margret Reykdal bor ved Teknisk Museum. Hun har også undret seg over hvorfor ingen rydder opp i beddene.

- Her passerer det veldig mange mennesker hver dag. Det hadde nesten vært bedre med bare gress, fremfor flotte prydbusker som forsvinner i ugress og vilniss, sier Reykdal.

- Så vidt jeg husker er det 5 – 6 år siden noen ryddet opp i beddene sist. Det er trist å se blant annet de nydelige kornellene forsvinne i alt vilnisset, sier Reykdal.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse