Grusomt konsollregime

 

Universe of War på konsoll er som å spille håndball i tvangstrøye.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
12.04.2008 kl 09:05

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

ANMELDT: Universe at War: Earth Assault

GAMER.NO: En romrase kalt Hierarchy invaderer jorden og er klar til å sluke alt som står i deres vei. Menneskene er uten sjanse mot de overlegne styrkene, og det selvproklamerte immunforsvaret til universet, Novus, tar opp kampen mot Hierarchy. I alt bråket vekkes en gammel og mystisk rase kalt Masari – og jorden blir åsted for et forferdelig leven.

LES OGSÅ: SADISTISK MOTORSYKKELACTION

Alle tre fraksjonene har sine egne kampanjer som formidler en forholdsvis svak opplevelse, både i form av trauste oppdrag og en til tider latterlig og lavpannet historie. Spillet egner seg mye bedre i flerspiller. Her får man virkelig se hvor nyanserte og raffinerte de forskjellige rasene og deres spillemåte er.

LES OGSÅ: MARIO KART WII - KAOTISK MORO

Dessverre er Xbox 360-versjonen mye plaget av grafisk lugging og et ofte uregjerlig kontrollsystem. Kontrollerne er i utgangspunktet fint satt opp, og menyer og spesialeffekter er enkle å komme til. Det store problemet er enhetsutvelgelsen. For det første får man aldri zoomet kameraet så langt ut som man skulle ønske, og muligheten for å velge ut spesielle enheter er for dårlig. Med andre ord: Ingen grunn til å velge dette på Xbox 360 framfor PC.

LES OGSÅ: ZELDA FRA HELVETE

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse