ANNONSE
Annonse

Gulljentene fra Kjelsås

Vant Petter Wessel-cup i helgen.

Gull: Kjelsåsjentene vant finalen i Peter Wesselcup, i helgen. FOTO:privat Foto: Foto: Privat

I helgen trakk Kjelsås hånballjenter 2000 det lengste håndballstrået, og vant Peter Wessel-Cup.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 23.04.2013 kl 09:52

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

KJELSÅS: - Jentene spilte ni kamper over tre dager, med strålende innsats av alle sammen. I tillegg var det kommentator og overføring på nett - det var selvsagt stor stas, forteller Sollaug Arnesen om gulljentene.

- Det var en litt treg start på sesongen, noe som førte til at jentene har spilt i B-sluttspillet i regionsserien. Men de vant serien uten noen tap gjennom sesongen, med to kamper fortsatt uspilt. Etter seieren i Petter Wessel-cup har de klart bevist at de hører hjemme i A-sluttspill. De har trent hardt i hele vinter, og veldig gøy at de når får betalt for strevet! sier Arnesen.

Beste spiller

I tillegg ble også målvakten til Kjelsås-jentene - Maren - kåret til finalens beste spiller.

Fra cupens egne hjemmesider refereres følgende fra finalekampen:

«Kjelsås styrte kampen i J12-finalen mot Nærbø. Kjelsås hadde større bredde i troppen enn rogalendingene, og vant fullt fortjent 16-11 i finalen. Nærbø overrasket med å ta seg helt til finalen, noe som tyder på et meget godt turneringslag... Kjelsås jobbet godt kollektivt begge veier og var nok et sterkere lag, og vant komfortabelt 16-11.»

Gutta ut i semi'n

Tydelig at det gror godt i Kjelsås håndball om dagen. I forrige uke skrev avisen om 2000-gutta, som vant regionsserien, i tillegg til Hyundai-cupen.

2000-gutta kom langt de også, men ble slått ut i semifinalen mot Ski:

«...Kjelsås som var en av favoritten på forhånd, måtte strekke våpen mot Ski i semifinalen (11-19). Klæbu overrasket med finalespill etter å ha slått ut en av av de andre forhåndsfavorittene, nemlig arrangørlaget Larvik Turn...» står det videre i cupens eget referat.

 

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse