Gutta er i finalen!

Edvard, Ylber, Magnus og Oskar (foran) i Exright. FOTO: KARL ANDREAS KJELSTRUP

Nå skal de fikse så pitchen (!) sitter enda bedre fremover, i den nye treningsbusinessen.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
19.03.2017 kl 12:26

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

NYDALEN: Ungt entreprenørskap blomstrer i Nydalen. Magnus Rajka, daglig leder, Oskar Nygren, økonomiansvarlig, Edvard Øfsthus Toft, markedsføringsansvarlig, og Ylber Demiri personalansvarlig som alle er 2. klasse-elever ved Nydalen videregående skole og gründere av ExRight.

– Vi har alle holdt på med trening i oppveksten, og holder fortsatt på med trening, fortalte Magnus til Nordre Aker Budstikke i forrige uke, om bakgrunnen for forretningsideen og det som ble til ExRight. ExRight handler om å utvikle treningsopplegg tilpasset hver enkelt - på nett.

Se bildet større

Riktig treningsveiledning er viktig. Her Magnus og Oskar. FOTO: KARL ANDREAS KJELSTRUP

Videre.

– Konsekvensene av å trene feil kan være fatale. Gjennom nettsiden vår selger vi billige treningsopplegg som er tilpasset hver enkelt, og også i forhold til de målene man har for treningen.

Under femtilappen kan du få tilsendt treningsopplegg fra de unge gründerne.

Denne uken var det Fylkesmesterskapet i Oslo. Og der gjorde gutta det veldig bra.

Vi kom videre til finalen i entreprenørskap. Vi har også inngått et samarbeid med getFit slik at alle som kjøper et tilpasset treningsopplegg får rabatt i butikken deres! Og til slutt har vi fått en ny personlig trener til bedriften, forteller gutta om det som har skjedd siden forrige uke.

Også GetMoving fra Nydalen videregående skole har kommet seg til finalen - les mer om bedriften her - Vil hjelpe flere barn og unge ut i fysisk aktivitet

Finalen finner sted 23. mars i Sentralen - 16 entreprenørskap er med i finalen.

Hva skal det skjerpes og terpes på frem mot finalen?

– Vi skal forandre litt på pitchen slik at den sitter enda bedre og jobbe hardt slik at vi presterer optimalt, sier Magnus i ExRight.

Pitchen?

– Vi har jo fått et nytt samarbeid, så det blir litt endringer. Pluss var vi litt stressa i første runden, så det må vi takle litt bedre, utdyper Magnus.

Konkurransen består av en to minutters pitch - eller presentasjon, så er det samtale med juryen etterpå.

God læring

Gutta forteller om god læring i entreprenørskap siden oppstarten.

– Blant annet har vi gjennom skoleåret så langt møtt mange interessante mennesker, bedrifter og fått sett hvor spennende næringslivet kan være. Vi har fått flere samarbeidspartnere som TINE, getFit og Mediahuset Nydalen. Disse samarbeidene har gjort at vi som bedrift har fått muligheten til å utvikle oss optimalt og lære mest mulig, forteller gründerne.

Se bildet større

Edvard Toft, Magnus Rajka, Ylber Demiri og Oskar Nygren ved Nydalen videregående skole. FOTO: KARL ANDREAS KJELSTRUP

Selskapet er selvfølgelig registrert Brønnøysundregistrene, og det er nedlagt mye tid i driften, ved siden av skolearbeid og ikke minst Nydalsrevyen.

– Vi opparbeidet oss en stor kundebase på rundt 7000 personer, og over 100 personer har mottatt produktet vårt! Vi er veldig fornøyde med salget vårt men ønsker å nå enda flere, slik at alle som ønsker kan få en optimal treningshverdag.

HER KAN DU LESE HELE SAKEN FRA FORRIGE UKE

LES OGSÅ:

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på Nordre Aker Budstikkes gratis nyhetsbrev, som kommer rett i innboksen din hver torsdag! Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse