Gutta er i NM i entreprenørskap

Gründerne: fra venstre Edvard Toft, Magnus Rajka, Ylber Demiri og Oskar Nygren ved Nydalen videregående skole. FOTO: KARL ANDREAS KJELSTRUP

Bare å gratulere! – Nå skal vi jobbe hardt og gjøre Oslo, Nordre Aker og Nydalen videregående skole stolte, sier de unge entreprenørene.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
24.03.2017 kl 14:29

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

NYDALEN: Ungt entreprenørskap blomstrer i Nydalen. Magnus Rajka, daglig leder, Oskar Nygren, økonomiansvarlig, Edvard Øfsthus Toft, markedsføringsansvarlig, og Ylber Demiri, personalansvarlig, som alle er 2. klasse-elever ved Nydalen videregående skole, står bak ungdomsbedriften ExRight UB.

– Vi har alle holdt på med trening i oppveksten, og holder fortsatt på med trening, fortalte Magnus til Nordre Aker Budstikke i forrige uke, om bakgrunnen for forretningsideen og det som ble til ExRight. ExRight handler om å utvikle treningsopplegg tilpasset hver enkelt - på nett.

Under femtilappen

For under femtilappen kan du få tilsendt treningsopplegg fra de unge gründerne.

Etter finalen i Oslomesterskapet på Sentralen torsdag, høstet de plasseringer gode nok til å komme videre til NM.

– Finaledagen var fantastisk, men også utrolig slitsom! Det var utrolig å gå opp å motta priser hele fem ganger, dette setter vi stor pris på, ifølge gründergutta bak ExRight.

Se bildet større

Fra Fylkesmesterskapet. FOTO: PRIVAT

Positive tilbakemeldinger

– Vi fikk veldig mange positive tilbakemeldinger. Blant annet mye skryt for engasjement, nettside og ikke minst markedsføringen vår. Videre fikk vi tips og forbedringer når det kommer til produktet og videre utvikling, forteller de.

Planen fremover nå er å utvikle merkevaren til å bli enda bedre.

– I NM skal vi jo også stille med stand - det krever en del jobb slik at den ser bra ut!

Flere priser

Det var ikke bare kvalifisering til NM som gjaldt torsdag, men også delpremiering. Blant annet stakk gutta av disse prisene:

  • 3. plass «Beste logo»
  • 3. plass «Beste kundeopplevelse på nett»
  • 1. plass «Beste markedsføringsplan»
  • 1. plass «Samarbeid med næringslivet»

God læring

Gutta har tidligere fortalt Nordre Aker Budstikke om god læring i entreprenørskap siden oppstarten.

– Blant annet har vi gjennom skoleåret så langt møtt mange interessante mennesker, bedrifter og fått sett hvor spennende næringslivet kan være. Vi har fått flere samarbeidspartnere som TINE, getFit og Mediahuset Nydalen. Disse samarbeidene har gjort at vi som bedrift har fått muligheten til å utvikle oss optimalt og lære mest mulig.

Her kan du lese tidligere intervju med Nydalen-elevene.

LES OGSÅ:

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på Nordre Aker Budstikkes gratis nyhetsbrev, som kommer rett i innboksen din hver torsdag! Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse