ANNONSE
Annonse

Hafslund beklager trafikksituasjonen ved skolen og barnehagen

Ikke helt trygg skolevei.... Foto: FAU TRAFIKKGRUPPA KJELSÅS SKOLE

Igjen reagerer trafikkgruppa sterkt på Hafslunds anleggstrafikk, rett ved skolen og barnehagen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 13.09.2017 kl 12:22

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

KJELSÅS: Nordre Aker Budstikke har tidligere flere ganger omtalt Hafslunds arbeider ved Kjelsås, også ved Kjelsås skole og Kjelsås skoles barnehage.

Arbeidene er i forbindelse med Hafslunds nye kabler fra Kjelsås til Korsvoll.

Ved skolestart reagerte trafikkgruppa FAU (Foreldrenes Arbeidsutvalg) sterkt på trafikksituasjon ved Teknisk Museum og undergangen ved jernbanen, og en situasjon foreldre opplevde som såpass kaotisk, at de vurderte å anmelde arbeidene til politiet.

LES OGSÅ: Vil ha fotobokser langs skoleveiene

Asbjørnsens vei

Igjen er det trafikksituasjon i forbindelse med samme arbeider, som får trafikkgruppa til å reagere. Denne gangen i Asbjørnsens vei, rett ved skolen og barnehagen.

– Dette er svært sjokkerende å se i all den tid vi virkelig har tatt opp disse sakene med Hafslund, som har lovet utbedring, sier leder av nevnte trafikkgruppe ved skolen, Bjarne Vasset jr.

Beklager

Nordre Aker Budstikke har vært i kontakt med Hafslund, som onsdag formiddag svarer følgende.

– Dette er svært beklagelig, vi er i dialog med entreprenøren nå for å gjøre tiltak, svarer informasjonsansvarlig Morten Schau i Hafslund.

– Da har vi snakket med utførende entreprenør, som mener at de hadde en mann ute og dirigerte når lastebil eller gravemaskin var i bevegelse. I ettermiddag, ved skoleslutt, skal det være to dirigenter med synlig bekledning som skal dirigering trafikken, forteller Schau.

LES OGSÅ:

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse