Har du en trompet på loftet?

Stor rekruttering krever flere instrumenter

rekrutter: Her nye korpsrekrutter som holdt en liten minikonsert etter første spilletime nå nylig. - Det var bare nok instrumenter til halvparten så konserten måtte holdes i to omganger, ifølge korpsets Anne Thelle. Foto: FOTO: Tåsen skolekorps.

Tåsen skolekorps har ikke noen problemer med rekruttering, men har problemer med å skaffe nok instrumenter.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 09.06.2012 kl 15:08

TÅSEN:- Vi har nylig hatt rekrutteringsmøte, og etter en kveld fikk vi inn hele 35 nye påmeldinger. Det er dobbelt så mange som vanlig, og selvsagt svært gledelig at så mange barn har lyst til å lære å spille og drille, forteller Anne Thelle i korpset.

Men hun legger også til at korpset derfor har fått et luksusproblem.

Trenger instrumenter

- Vi vil aller helst finne plass til alle sammen. Vi ønsker ikke å havne i en situasjon hvor vi må ha ventelister, eller enda verre - avvise noen. Men da trenger vi flere instrumenter!, sier Thelle.

Men instrumenter er dyre. Kanskje titusenkroner eller mer, og ifølge Thelle er instrumenter kostbare å vedlikeholde også.

- Vi har gått gjennom arkivet, og det viser seg at det også mangler mange instrumenter. Kanskje ligger ett og annet instrument gjemt unna i loft og kjeller? spør Thelle, og oppfordrer tidligere korpsfamilier til å en ekstra titt i huset.

LES OGSÅ: Tåsen skolekorps sponser afrikansk brassband

Instrumentinnsamling

Og mandag 18. juni arrangerer likesågodt Tåsen skolekorps en egen instrumentinnsamling, og hvor alle som har gamle instrumenter liggende, kan levere de på Tåsen skole samme kveld.

- 100% amnesti

- Det gis hundre prosent amnesti, ler Thelle, hvilket betyr at ingen vil måtte stå til rette for ikke å ha levert tilbake instrumentet for kanskje lenge siden.

- Og om noen på andre måter ønsker å støtte korpset økonomisk, slik at vi får råd til flere instrumenter, ja så sier vi jo selvsagt ikke nei til det!

Og i god korpsånd, så blir det vel ikke uten musikk denne kvelden heller - mer om innsamlingen her.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer info

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Du kan også slette alle lokale data i din nettleser. Fremgangsmåten for dette varierer mellom ulike nettlesere og enheter.

Anbefaling: Ved å benytte deg av EU-tjenesten YourOnlineChoices.com kan du selv til en viss grad styre hvordan ulike annonseleverandører sporer deg, samt lese mange gode tips til hvordan du kan beskytte deg selv. Åpne YourOnlineChoices.com i et nytt vindu.

NB: Enkelte systemkritiske data som finnes i for eksempel webserverens logger vil ikke kunne slettes på forespørsel, men disse slettes automatisk etter kort tid iht informasjonen ovenfor.


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrever ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Mer informasjon