Har du Oslos beste idé?

Da kan du vinne 100.000 kroner!

Beste gründere i 2006: Oslo kommunes etablererpris gikk i 2006 til Fiori di Oslo. Daglig leder Harald Dahlstrøm og designer Geir Ivar Nordli er hadde da etablert ny butikk på Karl Johan. Foto: Arkivfoto: André Jerman

Nå skal Oslo etablererpris deles ut, med 100.000 kroner i førstepremie.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 24.09.2012 kl 12:14

OSLO: Prisen deles ut under Oslo Innovation Week i oktober. Kandidaten må ha etablert ny og lønnsom virksomhet i Oslo, i 2007 eller senere, melder Næringsetaten i Oslo kommune på sine nettsider.

Berike byen

Bedriften skal bidra til å fornye eller berike byen eller nærmiljøet, og gi inspirasjon til andre som ønsker å starte egen virksomhet.

Virksomheter innen alle bransjer inviteres til å delta, og kandidatene har så langt representert et bredt spekter av bransjer og gitt et godt bilde av bredden og mangfoldet av bedrifter i Oslo. Prisen ble utdelt første gang i 2002 til Synthetica AS.

Både byens befolkning og næringslivet oppfordres til å komme med forslag til kandidater til etablererprisen innen 10. oktober 2012.

Kandidater kan meldes inn via dette skjemaet.

Førstepremien er på 100.000 kroner.

De siste vinnerne er:

2011: Chill Norway

2010: Handysize (reiseutstyr)

2009: Warm System AS (www.sukker.no)

2008: FreeCode AS (system- og programvareselskap) - Les dittOslos omtale av vinneren

2007: Fagformidling AS (nettbasert formidling av faglærte håndverkere)

2006: Fiori di Oslo (klær og design) - Les om vinneren hos dittOslo

2005: QuestBack AS (webbasert system for dialog mellom virksomheter og kunder)

 

LES MER OM ANDRE OSLO-GRÜNDERE:

Gode norskkunnskaper og utdanning alene gir ikke jobb

Engebråten-elever: Er de fremtidens gründere?

Skolevenninner fra Foss vgs gjør suksess som gründere

Hege Arnesen, gründer av Sprell, har årets handelsbedrift

Fire Oslo-jenter oppfordrer til epleslang

Jonas (21) vil slå Facebook

Gründer-mammaer lander storavtale

Armbånd mot voldtekt

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer info

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Du kan også slette alle lokale data i din nettleser. Fremgangsmåten for dette varierer mellom ulike nettlesere og enheter.

Anbefaling: Ved å benytte deg av EU-tjenesten YourOnlineChoices.com kan du selv til en viss grad styre hvordan ulike annonseleverandører sporer deg, samt lese mange gode tips til hvordan du kan beskytte deg selv. Åpne YourOnlineChoices.com i et nytt vindu.

NB: Enkelte systemkritiske data som finnes i for eksempel webserverens logger vil ikke kunne slettes på forespørsel, men disse slettes automatisk etter kort tid iht informasjonen ovenfor.


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrever ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Mer informasjon