ANNONSE
Annonse

Har du sett hun her i området?

Politikk er et emne Mina interesserer seg for. Foto: SYNNE SOFIE CHRISTIANSEN

Elsker politikk, men drømmer om barne-tv. Tross ung alder er CV'n allerede lang - nå har Mina Haugli (22) kasta seg ut i journalisteventyret.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 26.02.2017 kl 18:31

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

NORDRE AKER: Mina Haugli (22) er et arbeidsjern fra Hamar. Hun studerer nå journalistikk ved Høyskolen i Oslo, rett etter fullført bachelor i statsvitenskap i Trondheim.

Det er nok mange sagenefolk som kommer til å møte på Mina etterhvert, for hun er nemlig en av to journalister i nye Sagene Avis. Hun dukker nok også opp i nabo Nordre Aker Budstikke.

Politikk

Har du kanskje noen bra til Mina? Ta kontakt på sageneavis@nab.no eventuelt gjennom facebooksiden til Sagene Avis eller Nordre Aker Budstikke?

Mina kan skrive om alt mulig hun, men synes det er skikkelig spennende med politikk.

– Jeg interesserer meg veldig for politikk og samfunnsspørsmål. Dagen starter alltid med litt nyheter. Og selvfølgelig en stor kopp kaffe, forteller hun.

Da Mina fikk spørsmål om hva hun spesielt vil bidra med til lokalavisa, er det nettopp politikk og samfunnsspørsmål. Mina vil nok også dukke opp i lokalpolitiske møter i bydelen.

Mina Haugli gleder seg til å bli kjent med innbyggerne i Sagene. Foto: KARL ANDREAS KJELSRUP

Ønsker seg hund

Mina er oppvokst på Furnes ved Hamar, og bor ved bydelsgrensa, på Alexander Kiellands plass. Men det er en ting Mina virkelig ønsker seg, bortsett fra å jobbe i media da.

Mina ønsker seg nemlig en hund.

– Jeg har vært i kontakt med oppdretter, og vi skal besøke de snart. Vi titter på en sånn Maltipoo! De er så søte, søk de opp! sier hun.

– Gjett om jeg skal ta den med på joggeturer, kommenterer hun og ler.

Barne-tv?

I tillegg til å ville ha hund, er Mina veldig glad i barn og de unge. Drømmen er også å engang kunne få seg en jobb i NRK Super, kan hun avsløre.

LES OGSÅ:

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på Nordre Aker Budstikkes gratis nyhetsbrev, som kommer rett i innboksen din hver torsdag! Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse