ANNONSE
Annonse

Har kjøpt enebolig, vil bygge butikk

Kjelsåsveien 19.

Dagligvarekjeden ønsker å etablere en ny butikk her.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 15.12.2017 kl 09:38

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

DISEN: Kjelsåsveien 19 er solgt til et Rema-tilknyttet selskap.

– Tomten er kjøpt som en del av en langsiktig satsning på området. Det er først og fremst en ny Rema 1000 butikk vi har i tankene. Vi har ingen tanker om å bygge bolig. Kan vi unngå kombinasjon med bolig, så gjør vi det, sier Thomas Dale, daglig leder i Rema Eiendom Øst.

LES OGSÅ: Når du kommer fra Gran, og har solgt juletrær i 35 år...

Rema 1000 allerede i området

Per i dag er tomten regulert til bolig. I tillegg, det ligger allerede en Rema-butikk ikke langt unna, nedenfor Skeid-banen.

– Ja, Rema har allerede en butikk i nærheten, men ønsker i fremtiden å kunne tilby våre kunder en forbedret handleopplevelse. Dette gjennom en ny, større og finere butikk. Litt på samme måte som vi nettopp har gjort med nyåpningen Rema 1000 i Betzy Kjelsbergs vei, fortsetter Dahle.

– Der har vi, i samarbeid med det lokale borettslaget, oppgradert gamle og stygge butikklokaler til dagens flotte, innbydende og velegnede nye lokaler.

Kan ta år

Det er ikke noe konkret tidsperspektiv ennå, på når en eventuelt butikk kan åpne i Kjelsåsveien 19.

– Vi har ingen tanker om at butikken skal åpne på flere år ennå, med mindre vi får tilbakemelding fra beboerne i området om at disse selv skulle ønske dette. Tomten må uansett gjennom en omregulering eller liknende før bygging kan igangsettes, sier Dahle videre.

20 millioner

Han ønsker ikke å kommentere kjøpesummen, men ifølge informasjon fra eiendomsinformasjonsselskapet Ambita og Dagens Næringslivs boligbase, ble Kjelsåsveien 19 solgt for 20 millioner kroner den 18. oktober i år. Kjøper var nyopprettede Skeidbanen Butikkeiendom AS, som er tilknyttet Remas eiendomsselskap Rema Etablering.

Ifølge Plan- og bygningsetaten er tomten 1034,7 kvadratmeter. Den er i dag bebygd med en enebolig og garasje.

LES OGSÅ: Åpnet ny Rema etter ett år uten butikk på Lillo.

Kjelsåsveien 19 ligger i krysset Kjelsåsveien / Lettvintveien / Lofthusveien. Svetter'n ligger på andre siden av Kjelsåsveien. (Skjermdump fra Plan- og bygningsetatens nettsider.)

LES OGSÅ:

Meld deg på nyhetsbrev!

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse