Hærverk i Myrerskogen

Slik ser de to fotballskurene i Myrerskogen ut nå.

Noen gjør hærverk på fotball-banen i Myrerskogen. - Ikke første gang jeg har sett det på denne banen, sier Johan Engstrøm fra KIE.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
11.10.2007 kl 09:45

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

Johan Engstrøm fra Sandungen – helt nord i Nordre Aker - jobber for Kultur- og Idrettsetaten, blant annet med å slådde grusbanen i Myrerskogen. Her foran ett av de ramponerte skurene. Foto: Kristin Tufte Haga.

Kjelsås: En beboer kontaktet Nordre Aker Budstikke i forrige uke og varslet om hærverk på fotballbanen i Myrerskogen (Kjelsås). Begge fotballskurene var ødelagt og kastet i grøfta. I tillegg til at merkemaskinen var brukt til å skrive lite pene og hyggelig ord utover banen. Skapet med merkemaskinen sto åpent da Nordre Aker Budstikke kom til banen.

- Jeg har akkurat slåddet grusbanen, så ordene har forsvunnet, forteller gravemaskinskjører Johan Engstrøm fra Kultur og Idrettsetaten (KIE).

Myrerskogen utsatt

- Det er ikke første gangen det skjer hærverk på denne banen. Jeg jobber på mange forskjellige baner, men denne er vel den som er mest utsatt for hærverk, sier Engstrøm.

Daglig leder for Kjelsås Fotball, Dag Halvorsen, forteller at det er idrettslaget som er ansvarlig for skurene.

- Det er synd at idrettslaget blir rammet av hærverk. Vi har for så vidt vært ganske forskånet hittil. Men banen i Myrerskogen er litt bortgjemt, og er mer utsatt for hærverk, sier Halvorsen.

Dyre fotballskur- Når det gjelder fotballskurene var vel ikke de helt i stand fra før. Men som nye koster hvert skur rundt 20.000,-. Vi får vurdere hva vi skal gjøre fremover, sier Halvorsen.

IgjenOg allerede dagen etter at Nordre Aker Budstikke var på banen i Myrerskogen, kontakter en beboer avisen og forteller at det er observert fire ungdommer som igjen var i gang med å "kritte" ned den nyslådde grusbanen.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse