Heidi har fått drømmejobben!

Etter mange år som byråkrat i Stat og kommune byttet Heidi jobb. - Kuleste jeg har gjort!

FREDDY: Freddy Frisør er ofte innom Brekkehagen Storkiosk, bak disken ekstrahjelp Tuva Bredesen. Foto: FOTO: Kristin Tufte Haga

Heidi Kjerven har overtatt "Brekkehagen" - Kuleste jeg har gjort i arbeidslivet så langt, ifølge Heidi.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 04.09.2012 kl 11:10

KORSVOLL: Det er ikke å ta i å si at Brekkehagen Storkiosk - gjennom rundt 40 år - har nylig har gått gjennom en "extreme makeover". Ikke bare har butikklokalene på Korsvoll blitt pusset opp, med hyggelige sitteplasser og kaffeservering. I tillegg er veggene dekortert med flott kunst.

- Forskjellige kunstnere får "låne" veggene her i en måneds tid. Akkurat nå er det tidligere Korsvollbeboer Ulrikke Isabelle Ytteborg som stiller ut her. Allerede har det gått ut fire bilder, forteller den nye drifteren av Brekkehagen Storkiosk, Heidi Kjerven (49), og som overtok leiekontrakten på nyåret.

I tillegg til kunstbilder, er det nå også blitt plass til forskjellig lokal brukskunst på veggene i Brekkehagen.

Bydelens beste pølser?

Brekkehagen Kiosk har vært der "bestandig". Det har noen av kundene også, blant annet Freddy Frisør - alisas Freddy Hansen - med salong på Grefsenplatået.

- Jeg svømmer over elva jeg vet du, når jeg skal hit, ler frisøren fra Grefsenplatået.

- Kiosken har dessuten bydelens beste pølser, og jeg leverer også spillkupongene mine her, ifølge Freddy Frisør.

Og det er nettopp spillkiosk som sikkert mange forbinder med Brekkehagen.

- Gode hestetips

- Og det er det fortsatt, vi arrangerer også andelslag i helgene med spill på hest! Her er mange innom, og som spiller på hest flere ganger i uken. Hestene diskuteres og det er gode tips som kan snappes opp innemellom, forteller Heidi.

- Men etter at kiosken ble pusset opp, så er det nå flere sitteplasser, og også mulighet for å slå seg ned for en skikkelig god kaffe, lese avisen, og kanskje få seg en kakebit. I helgene tilbyr vi også ferske brød, rundstykker og boller, frister Heidi, som i mange år arbeidet som byråkrat i forvaltningen i Stat og kommune.

- Men det er så hyggelig å drive butikk, og ikke minst veldig sosialt. Det er nesten som å være kaffeslabberas hele dagen, ler Heidi, som er strålende fornøyd med sin nye virksomhet.

- Dette er faktisk det kuleste jeg har gjort så langt i arbeidslivet, ifølge Heidi.

Sykkel - og fortauplaner

Hun følger naturligvis også med på de nye planene om fortau og sykkeltrasé i Maridalsveien, fra Brekke og til Carl Kjelsensvei, og da også forbi Brekkehagen Storkiosk. Planene, som for noen beboere vil innebære flere meter «innrykk» i tomtene - har vært ute på foreløpig høring - les hele saken her - blant annet i bydelen. Bydel Nordre Aker er positiv til planene.

- Viktig for driften med den nåværende lettvinte parkeringsmuligheten kundene har rett utenfor her, noe også kundene kommenterer. Hvis parkeringsplassene blir borte, så vil jo det påvirke tilgjengeligheten. Men som mor og beboer i området ser jeg også sikkerheten med å etablere sykkeltrasé og fortau, men håper samtidig at dette kan etableres så effektivt som mulig uten at de berørte naboene må avgi mer tomt enn nødvendig, oppfordrer Heidi.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer info

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Du kan også slette alle lokale data i din nettleser. Fremgangsmåten for dette varierer mellom ulike nettlesere og enheter.

Anbefaling: Ved å benytte deg av EU-tjenesten YourOnlineChoices.com kan du selv til en viss grad styre hvordan ulike annonseleverandører sporer deg, samt lese mange gode tips til hvordan du kan beskytte deg selv. Åpne YourOnlineChoices.com i et nytt vindu.

NB: Enkelte systemkritiske data som finnes i for eksempel webserverens logger vil ikke kunne slettes på forespørsel, men disse slettes automatisk etter kort tid iht informasjonen ovenfor.


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrever ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...