Heltberg til Nydalen

Rektor Trine Øiseth gleder seg til å starte opp i nye lokaler.

Nydalen: - Velkommen til Nydalen og velkommen til vår nye skole, sa en tydelig stolt rektor, Trine Øiseth, under åpningen av Heltberg gymnas' nye loka...

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
08.01.2007 kl 12:35

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Nydalen: - Velkommen til Nydalen og velkommen til vår nye skole, sa en tydelig stolt rektor, Trine Øiseth, under åpningen av Heltberg gymnas' nye lokaler i Nydalen. Skolen som tidligere har holdt til i Torggata i Oslo sentrum har nå fått nye lokaler i Gjerdrums vei 12.

I dag har skolen 160 elever og 25 ansatte som dette året kan boltre seg på større plass.

- I tillegg til større lokaler, har vi nå flere rom og grupperom. Elevene har et eget elevområde og egen skolegård, forteller Øiseth, som også vektlegger de fine naturområdene rundt skolen og gymsalen de leier i Bjøsenhallen like ved.

Heltberg gymnas ble startet opp i 1989 som et privat alternativ til offentlige videregående skoler. Skolen kan tilby studieretning for allmenne-, økonomiske og administrative fag.

Under mandagens nyåpning fikk skolen besøk av en musikalsk trio fra musikklinjen på Foss, samt administrerende direktør for utleier Avantor, Christian Joys, som kunne fortelle elevene litt om Nydalens historie. Også bydelsutvalgsleder Egil Ihlen og bydelsdirektør Mona Tåsen var tilstede under den offisielle åpningen.

- Jeg liker å kalle Nordre Aker bydel for kunnskapsbydelen. Vi har allerede universitetet som ligger her, og det er spennende å få inn denne skolen i vår bydel, sa Ihlen.

- Vi er veldig fornøyde med den nye skolen og nå er vi veldig spente på elevenes reaksjoner, sier rektor Øiseth.

23. januar fra klokken 10.00 til 17.00 er det åpen dag for alle som vil vite mer om skolen og studietilbudet.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse