Her åpner 750 kvadrat gourmet

Butikkeier Håvard Johannessen til venstre – Øyvind Børke (Kjelsås) og Sissel Movold (Kjelsås) gleder seg til nyåpningen – og ønsker gamle og nye kunder velkommen – i forrige uke var det fortsatt «endel» jobb igjen før butikken kunne åpne. Kristin Tufte Haga

På onsdag gjenåpner Spar-butikken ved Myrerjordet, med kake og ballonger. – Alt er nytt, sier butikksjefen.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
21.09.2009 kl 11:26

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
KJELSÅS:

— Vi har foretatt en total oppussing og i tillegg utbygging, med nesten 300 kvadratmeter. All innredning vil bli ny, og Spar Kjelsås blir nå en moderne dagligvarebutikk, sier butikksjef Håvard Johannessen.

— Ferskvareavdelingen vil bli veldig stor, med blant annet fersk fisk, spesialiteter, og hovedsakelig egenpakkede kjøttvarer.

— Først går kunden inn i brødavdelingen, som går inn i en super fruktavdeling. Så videre til en øy med ferskvarer, og den betjente ferskvareavdelingen, sier Johannessen som også nevner utvidet åpningstid på lørdager.

— Vi vil beholde den gode atmosfæren, men vi tror kundene vil få en langt triveligere handleopplevelse i den nye butikken, sier Johannessen. Beboerne over butikken nå har parkeringsplasser i kjelleren på bygget.

— Det vil jo frigjøre plasser til våre kunder.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse